Preşedintele AJF Sălaj şi-a prezentat activitatea celor patru ani în care a condus fotbalul sălăjean

Cu câteva zile înaintea alegerilor Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, Daniel Sabou, actualul preşedinte, şi-a prezentat activitatea celor patru ani, devenind, în premieră, preşedinte în luna februarie a anului 2015.
„În 2015 am venit în faţa membrilor afiliaţi cu un program de activitate pe care cred că l-am respectat în proporţie de 80 la sută. au fost şi lucruri pe care nu le-am realizat, iar un astfel de exemplu ar fi selecţionata Ligii a IV-a, pentru a evolua cu selecţionate din alte judeţe. Am organizat cursuri cu antrenori, 18 devenind antrenori cu Licenţa C UEFA. Am eliminat taxa pentru viză la copii şi juniori, am crescut numărul echipelor, iar la nivel de copii şi juniori avem în plus cinci echipe. Am organizat separat „Cupa AJF” pentru echipele din Liga a IV-a şi pentru cele din Liga a V-a. Cupa Primăverii este o altă competiţie pe care am organizat-o în timpul mandatului şi Supercupa Sălajului. Au mai fost şi alte competiţii în aceşti ani, pe care membri afiliaţi nu le cunosc. În 2017, la „Fotbal şi Feminitate” am ocupat locul trei la nivel naţional. Am schimbat şi sistemul de premiere la nivelul tuturor campionatelor. Printr-o colaborare cu Consiliul Judeţean Sălaj am fost şi la două turnee în Polonia, iar selecţionatele de juniori ale Sălajului au câştigat primul loc la categoriile respective de vârstă. Se doreşte întinerirea şi mărirea lotului de arbitri. În acest moment suntem în primele zece judeţe din ţară ca număr de arbitri”, a declarat Daniel Sabou, în cadrul unei conferinţe de presă organizată marţi, la sediul AJF Sălaj, la care a fost prezent şi Leontin Moga, secretarul Asociaţiei.
Preşedintele Asociaţiei a discutat şi despre situaţia financiară, preluând AJF în 2015 cu 24.938 de lei, iar la începutul acestui an, AJF Sălaj are 26.661, iar datoriile membrilor afiliaţi către AJF Sălaj sunt de 80.000 de lei.
Îmbunătăţirea calităţii arbitrajului este una dintre priorităţile pe care le are preşedintele AJF Sălaj, dar Sabou a precizat că ar fi foarte încântat ca Sălajul să aibă în cel mai scurt timp posibil o echipă în Liga a III-a. Modificarea statului, pentru a putea iniţia proiecte prin Consiliul Judeţean Sălaj, este un alt proiect al preşedintelui Daniel Sabou în cazul câştigării unui nou mandat.

One Thought to “Preşedintele AJF Sălaj şi-a prezentat activitatea celor patru ani în care a condus fotbalul sălăjean”

  1. Anonim

    Dar valoarea arbitrilor?Pot fi multi dar de slaba calitate!Vorba romanului :Multi dar prosti !!Asa ca, lasa mai moale cu lauda ! Nu se potriveste pentru tine ! Eu zic sa mergi acasa.Vine presedintele FRF sa te puna cu forta in fruntea AJF Salaj !RUSINE !!!!!

Leave a Comment