Nou-promovata Phoenix Şimleu, la prima deplasare a sezonului

Sâmbătă, ora 17, Sala Sporturilor din Dej

Unirea Dej – Phoenix Şimleu

La fel ca cealaltă reprezentantă a Sălajului, şi nou-promovata Phoenix Şimleu Silvaniei a acumulat tot un punct din primele două etape, e drept, în faţa unor adversari mai redutabili decât cei pe care i-a avut Zalăul. Dacă în prima etapă, şimleuanii au pierdut în trei seturi în faţa celor de la Dinamo, în meciul de săptămâna trecută, gruparea de sub Măgura a fost la un pas de a obţine priul succes, cedând însă, în cele din urmă, cu 2 – 3 în faţa formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare, după ce au condus cu 2 – 0 la seturi.

Pentru echipa antrenată de Mircea Abraham şi Marius Oniga urmează prima deplasare a sezonului, Phoenix urmând să evolueze mâine după-amiază, începând cu ora 17, Unirea Dej, pe terenul acesteia. “Băieţii sunt afectaţi de înfrângerea cu Baia Mare, dar vom face tot posibilul să-şi revină până la ora începerii meciului şi să obţinem un punct sau chiar puncte”, a declarat antrenorul Mircea Abraham.

Programul complet al etapei: Ştiinţa Explorări Baia Mare – Dinamo Bucureşti, Unirea Dej – Phoenix Şimleu Silvaniei, SCMU Craiova – “U” Cluj, CVM Tomis Constanţa – Remat Zalău. Partida dintre VCM LPS Piatra Neamţ şi CSM Bucureşti s-a disputat miercuri, scor 3 – 2.

Leave a Comment