Marius Paşca, antrenor FC Zalău: „Sunt nemulţumit de atitudinea pe care au avut-o jucătorii în repriza a II-a”

FC Zalău a obţinut vineri a treia victorie consecutivă din acest sezon, după ce în primele două etape a pierdut în faţa a două nou-promovate. Formaţia zălăuană a câştigat cu 4 – 2 împotriva celor de la Seso Câmpia Turzii, însă a încasat două goluri în superioritate numerică.
Antrenorul Marius Paşca a declarat că jucătorii săi au avut evoluţii total diferite în cele două reprize, fiind nemulţumit de prestaţia pe care au avut-o în repriza secundă.
De departe cel mai bun jucător şi în partida de vineri, mijlocaşul Cosmin Sabou spune că experienţa acumulată la nivelul Ligii a II-a şi Ligii I face ca evoluţia lui să fie una dintre cele mai bune aproape în fiecare meci. „Contează mai puţin câte goluri ma marcat eu. Cel mai mult contează cele trei puncte puse în joc. Într-adevăr este a treia victorie consecutivă, suntem pe un drum bun, chiar dacă am avut un început mai prost de campionat. Păcat de greşelile care se fac în continuare în defensivă, dar sperăm să le punem la punct. Pentru mine contează mult experienţa acumulată în Liga a II-a, chiar şi în Liga I, în ultima perioadă. Contează foarte mult să ajungi acolo. Până la urmă, acolo este fotbalul adevărat. Avem mulţi jucători tineri în echipă, dar cu multă muncă şi seriozitate pot ajunge şi ei la un nivel mai ridicat”, consideră playmaker-ul Zalăului.
Antrenorul Marius Paşca a precizat la finalul meciului că este mulţumit doar de jocul din prima repriză al echipei sale. „Am dat dovadă de atitutine şi responsabilitate în prima repriză, în care am reuşit să punem presiune pe adversar. Am reuşit să şi marcăm două goluri şi am mai avut câteva situaţii importante de a marca. În partea a doua sunt total nemulţumit de atitudinea jucătorilor şi de gafele făcute. Încercăm să păunem la punct faza defensivă, dar avem lacune mari. Sigur că s-a văzut şi lipsa lui Cosmin Cosma. Au fost şi gafele lui Claudiu Chiş, care, din păcate, trece printr-o perioadă nefastă, dar noi suntem alături de el, pentru că au fost şi meciuri în care ne-a salvat de la înfrângere. Impotrant este să avem capacitatea să trecem peste problemele din partea a doua. Impotrantă este victoria şi până la urmă băieţii trebuie felicitaţi pentru acest succes. Urmează meciul de la Jiul unde mergem la victorie. Sigur că avem o echipă tânără, însă vom încerca să ne implementăm jocul nostru şi să ne impunem, indiferent de echipa cu care jucăm”.

Leave a Comment