HC Zalău vrea să “spele” eşecul de la Baia Mare cu o victorie în cupele europene

Sâmbătă, ora 17, Sala Sporturilor din Zalău

HC Zalău – DHK Banik Most (Cehia)

Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici va începe sâmbătă după-amiaza a patra aventură consecutivă în cupele europene. HC Zalău va evolua în turul trei al Cupei EHF, unde va întâlni echipa cehă, DHK Banik Most. “Echipa din Cehia are în lot jucătoare robuste, iar patru dintre ele joacă şi în naţionala Cehiei. Vom încerca să avem o evoluţie mai bună decât în meciul de la Baia Mare. Având în vedere că meciul retur este în Cehia, vom încerca să obţinem, la Zalău, o victorie care să ne asigure linişea în ceea ce priveşte calificarea în faza următoare. Nu avem un obiectiv stabilit în cupele europene, însă ne dorim să jucăm cel puţin două tururi”, a precizat managerul Gheorghe Tadici în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată ieri, la Sala Sporturilor.
Prezentă, şi ea, la întâlnirea cu mass-media locală, căpitanul Georgiana Ciuciulete şi-a început discursul prin a-şi cere scuze în numele ei şi al colegelor sale pentru evoluţia şi rezultatul înregistrat în meciul de la Baia Mare. “În meciul de sâmbătă, vom încerca să ştergem cu buretele rezultatul de la Baia Mare. Trebuie să avem înredere în noi şi să facem un joc bun. Am văzut echipa adversă şi, cum spunea şi domnul profesor Tadici, sunt câteva jucătoare cu experienţă internaţională, iar cu o parte dintre ele ne-am întâlnit şi în duelurile echipelor naţionale. Ne stă în putinţă să facem jocuri bune, chiar dacă avem în lot jucătoare tinere, care nu au evoluat la un nivel foarte ridicat şi se pierd în anumite faze ale meciului”, a declarat liderul echipei zălăuane.
DHK Banik Most este câştigătoarea din sezonul trecut al Cupei Challenge, formaţia cehă câştigând finala cu echipa croată, ZRK Samobor.
Partida dintre HC Zalău şi DHK Banik Most este programată sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Zalău şi va fi oficiată de un cuplu din Letonia, alcătuit din Vadims Jaskins şi Eduards Zabko. Observator din partea Federaţiei Europene de Handbal a fost delegat maghiarul Peter Eles.
Conducerea clubului zălăuan va organiza şi la meciul de sâmbătă o tombolă pentru spectatorii prezenţi. Preţul unui bilet este de 5 lei, la fel ca la meciurile din campionatul intern, iar la tombolă vor putea participa toţi spectatorii care îşi vor achiziţiona tichete de meci. Biletele vor fi puse în vânzare vineri, între orele 15 – 17, la casieria Sălii Sporturilor şi sâmbătă, între orele 14 – 17.

 

 

Alte articole

2 Thoughts to “HC Zalău vrea să “spele” eşecul de la Baia Mare cu o victorie în cupele europene”

  1. Furt la lumina zilei si in vazul tuturor la TV

    La Baia Mare au fost furate fetele noastre ca in codru ! Urat ! Acolo se dau spagi la arbitri se pare si se fluiera intr-un sens . Foarte urat daca asa vor sa faca performanta , dupa ce ca au adus jucatoare pe banii grei ai contribuabilului , pe contracte de 6-8000 de euro lunar . Si mai si furi magareste ..?

  2. Dan

    Goluri si din semicerc de 2 m . Numai retarzi de la sportul-jegul salajan au vazut altceva . Dar ce sa astepti de la ei ? Sunt impotriva sportului din Salaj in general si al handbalului in mod expres ! La boala ireversibila care o au , ce sa astepti de la niste neajutorati ????? Mor de ciuda ca nu sunt bagati in seama …….handy

Leave a Comment