HC Zalău, două victorii şi o remiză la turneul din Ungaria

Handbal Club Zalău a participat vineri şi sâmbătă la un turneu de verificare organizat de formaţia ungară, Kisvardai, ultimul turneu de pregătir din această vară pentru formaţia condusă de Gheorghe Tadici.
Echipa zălăuană a avut o evoluţie bună, înregistrând două victorii şi o remiză, rezultate în urma cărora s-a situat pe poziţia secundă, la egalitate de puncte cu formaţia de pe primul loc, Kisvarda KC.
În primul duel, cel cu Bekescsaba ENKSE, HC Zalău s-a impus cu 31 – 19, după ce la pauză, echipa lui Tadici a condus cu 16 – 10. Cea mai bună marcatoare a turneului a fost Ciolan, cu cinci goluri, urmată de Irimia Crap, Nichitean şi Dragut, fiecare cu câte patru goluri.
Zalăul s-a duelat în al doilea meci cu Kisvarda KC, rezultatul final dintre cele două echipe fiind 25 – 25, după ce formaţia de la poalele Meseşului a avut 14 – 12 la pauză.
Iuventa Michalovce, formaţie din Slovacia, a fost ultimul adversar al Zalăului, Bardac şi compania impunându-se cu 30 – 27, după ce au condus la pauză cu 17 – 15.
Pe lângă premiile oferite echipelor clasate pe primele trei locuri, organizatorii au oferit şi premii individuale, Paula Vişan fiind desemnată cel mai bun portar al turneului.

2 Thoughts to “HC Zalău, două victorii şi o remiză la turneul din Ungaria”

  1. Teo

    Felicitări ,echipa prinde contur și forma sportiva la început de campionat . Bravo lui Tadici !

  2. Dan

    Merg pe trei planuri si nu au echipa sa reziste la deplasari si jocuri ,cate 6-8 pe luna . trebuie sa se hotarasca ce vor !

Leave a Comment