HC Zalău a prins podiumul la turneul organizat de campioana României

După patru amicale susţinute în perioada de pregătire centralizată desfăşurată la Cheile Grădiştei, HC Zalău a participat vineri şi sâmbătă la un turneu de verificare organizat de campioana României – SCM Râmnicu Vâlcea. „Cupa Vâlcii” s-a numit competiţia la care au mai fost invitate Corona Braşov şi SCM Craiova.
Cu un lot schimbat faţă de sezonul trecut, în care se află multe jucătoare tinere, echipa condusă de Gheorghe Tadici a avut o prestaţie onorabilă la Vâlcea, reuşind să termine pe locul trei competiţia.
Elevele profesorului Tadici au început curajos turneul din Zăvoi, iar după prima repriză a partidei cu SCM Râmnicu Vâlcea, scorul era egal, 13 – 13. Diferenţa de valoare şi experienţa valoroaselor jucătoare de la Vâlcea a ieşit în evidenţă în partea secundă, trupa antrenorului Florin Pera câştigând cu 32 – 25 duelul cu Zalăul.
În a doua reuniune a zilei, formaţia de la poalele Meseşului a întâlnit ASC Corona Braşov, formaţie în faţa căreia s-a impus cu 26 – 25. De menţionat faptul că echipa din Vâlcea a pierdut în faţa braşovencelor, în ultimul meci al turneului, cu 25 – 28.
Zălăuancele s-au duelat în ultima zi cu echipa din Craiova, scorul final fiind 26 – 23 în favoarea oltencelor.
Competiţia de la Vâlcea a fost câştigată de campioana României, urmată de SCM Craiova. HC Zalău a ocupat locul trei, iar pe poziţia a patra s-a clasat Corona Braşov.

Leave a Comment