HC Zalău a învins la scor “U” Jolidon Cluj

Ediţia din acest a Cupei Consiliului Judeţean Sălaj a început perfect pentru formaţia pregătită de Gheorghe Tadici, care a dispus, în al doilea meci al primei zile, cu scorul de 42 – 28 de formaţia Universitatea Jolidon Cluj. Zalăul a început tare încă din start, iar după şapte minute avea deja avans de patru goluri (6 – 2). Jocul pe faza de atac a funcţionat bine, iar Zalăul a înscris numai în prima repriză 22 de goluri. Handbalistele noastre au combinat foarte bine şi au desfăşut uşor apărarea Clujului. Constantinescu a reuşit câteva “tunuri” de la linia de nouă metri, iar Pintea a marcat de pe semicerc aproape de fiecare dată când a fost pusă în situaţie favorabilă.

Zalăul nu a avut emoţii nici în partea secundă, pe care a câştigat-o cu 20 – 15. Adina Mureşan a fost “omul” finalului de meci, având câteva intervenţii foarte bune, aplaudate de publicul prezent.
Carmina Bădiţă a înscris cele mai multe goluri în poarta Clujului, nouă, iar Pintea şi Constantinescu, câte opt fiecare.
În primul meci al turneului, disputat sâmbătă, de la ora 10, NKSE Elore Bekescsabai a învins cu scorul de 34 – 26 cealaltă formaţie ungară, DVCS Debrecen, după ce scorul final al primei părţi a fost 18 – 12 tot în favoarea formaţiei învingătoare.
Sâmbătă după-amiaza, de la ora 17, se vor întâlni “U” Jolidon Cluj şi Bekescsabai, iar de la ora 18:45, HC Zalău va înfrunta DVCS Debrecen.
Ultimele meciuri ale turneului sunt programate duminică. Zalăul va întâlni de la ora 10:30 NKSE Elore Bekescsabai, iar de la ora 12:15, Clujul va evolua împotriva celor de la Debrecen.

Alte articole

One Thought to “HC Zalău a învins la scor “U” Jolidon Cluj”

  1. Mircea

    Felicitari !!!!

Leave a Comment