HC Zalău a efectuat primele transferuri din această vară

Finalul sezonului 2016 – 2017 din Liga Naţională a însemnat despărţirea echipei HC Zalău de Teodora Bloj şi Sabine Klimek, prima fiind una dintre jucătoarele de bază în ediţia recent încheiată. Bloj a ajuns în această vară la Corona Braşov, formaţie ce va fi antrenată în sezonul următor de Costică Buceschi.
Gheorghe Tadici, tehnicianul care a promovat foarte multe handbaliste în Liga Naţională, rămâne adeptul jucătoarelor tinere. Managerul clubului zălăuan a efectuat zilele trecute primele două transferuri din această vară, ajungând la o înţelegere cu două internaţionale de tineret: Andreea Stângă şi Alexandra Bojan. Prima este originară din Târgovişte, iar a doua, din Sânnicolau-Mare, ambele devenind în 2015 campioane naţionale la junioare II cu CSS Caracal, iar în acest an, vicecampioane naţionale la junioare I cu acelaşi club.
Conducerea clubului poartă în aceste zile tratative cu alte două jucătoare, fiind vorba despre două handbaliste cu experienţă din Liga Naţională.

Alte articole

3 Thoughts to “HC Zalău a efectuat primele transferuri din această vară”

  1. Anonim

    O asteptem si pe Raluca Kelemen

  2. Este posibil sa vina si Kelemen,dar se aude ca vineri legitimeaza o jucatoare f buna de 29 ani si ca este posibil sa revina Puiu daca Clujul se retrage ,avand transferurile blocate de federatie ..

  3. Kelemen iata ca a venit ! Bun venit Raluca !

Leave a Comment