Gheorghe Tadici, nemulţumit de prestaţia jucătoarelor sale

„Dacă am fi fructificat numai 50 la sută din ocaziile pe care le-am ratat, situaţia ar fi fost cu totul alta”, a precizat managerul zălăuan

HC Zalău a pierdut miercuri seara cu scorul de 20 – 25 pe terenul formaţiei Universitatea Jolidon Cluj, după ce pierduse la două goluri (22 – 24) şi partida tur. Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a avut un început bun, conducând în primele 20 de minute ale partidei. Accidentarea Crinei Pintea, care a fost nevoită să părăsească terenul în minutul opt, a lăsat un gol în apărarea zălăuană, care nu a mai funcţionat la fel de bine în continuare.
Nici jocul pe faza de atac nu a fost foarte bun, handbalistele zălăuane ratând multe ocazii, chiar şi trei aruncări de la şapte metri. „Atâta timp cât am avut un joc exact, iar portarii ne-au ajutat prin evoluţia lor a fost bine. În momentul în care nu te mai ajută portarii, ratezi foarte multe ocazii şi primeşti goluri aproape imposibile de pe extremă este greu să emiţi pretenţii. Dacă am fi fructificat numai 50 la sută din ocaziile pe care le-am ratat, situaţia ar fi fost cu totul alta. Am greşit mult pe atac, iar adversarele au profitat şi au marcat opt goluri numai pe contraatac. A intervenit şi accidentarea Crinei Pintea, iar apărarea a fost dezechilibrată după ce nu am mai putut conta pe ea în defensivă. Nu acuz arbitrajul şi nici nu pot spune că am pierdut din aeastă cauză, dar modul în care au oficiat cei doi arbitri le-a dat siguranţă în joc adversarelor”, a explicat înfrângerea managerul Gheorghe Tadici.
Pentru HC Zalău urmează sâmbătă, de la ora 15, meciul de pe teren propriu cu HC Dunărea Brăila. „Meciul cu Brăila va fi unul foarte dificil, fiindcă în echipa de bază există jucătoare valoroase, cu experienţă şi cu contracte mult mai mari decât ale jucătoarelor noastre. Sper, însă, ca fetele să se mobilizeze şi să joace mai bine decât au făcut-o la Cluj, iar cu ajutorul publicului să obţinem o victorie care să ne menţină în cursa pentru play-off. Va trebui să jucăm mai bine pe viitor şi să obţine puncte şi în deplasare, nu doar pe teren propriu”, consideră tehnicianul zălăuan.

Leave a Comment