Gheorghe Tadici, manager HC Zalău: „HC Zalău nu a transferat nicio jucătoare până în acest moment”

În ciuda unor speculaţii şi a unor articole apărute în anumite publicaţii despre transferul a două jucătoare la HC Zalău, managerul Gheorghe Tadici a precizat că echipa pe care o antrenează nu a ajuns la un acord nicio handbalistă până în acest moment

Dacă handbalistele de la HC Zalău se află în vacanţă de aproximativ o săptămână, conducerea caută soluţii în acest moment pentru sezonul viitor. Managerul Gheorghe Tadici a fost prezent zilele trecute şi la turneul de baraj pentru menţinere/retrogradare în Liga Naţională, în vederea urmăririi unor jucătoare pe aportul cărora ar putea conta în sezonul viitor.
S-au făcut tot felul de speculaţii în ultimele zile, apărând chiar şi articole despre transferul a două handbaliste la HC Zalău: interul Ana Maria Drăguţ de la CSM Unirea Slobozia şi pivotul Ana Ciolan de la HC Alba Sebeş.
Contactat telefonic, Gheorghe Tadici a infirmat, însă, aceste speculaţii. „S-a vorbit despre tot felul de transferuri în aceste zile, însă, este foarte interesant că unele dintre jucătoare nici măcar nu au fost contactate de vreun oficial al clubului HC Zalău. Probabil, se încearcă tot felul de diversiuni pentru a crea rumoare în cadrul echipei. Nu înseamnă că în momentul în care port discuţii cu anumite jucătoare, ele sunt deja transferate la club. În concluzie, HC Zalău nu a transferat nicio jucătoare până în acest moment, nu există nicio semnătură de la vreo jucătoare din ţară sau din străinătate”, a afirmat Gheorghe Tadici.
Managerul echipei zălăuane nu a negat, însă, faptul că poartă discuţii cu opt handbaliste, toate din campionatul românesc.
„Este adevărat că port discuţii cu opt jucătoare din România, dar discuţiile pot dura şi o lună. Asta nu înseamnă că opt jucătoare vor fi transferate la Zalău. Handbalistele fac licitaţii în această perioadă, ceea ce la HC Zalău nu se admite. Pentru mine, o jucătoare care încearcă să liciteze suma de transfer, îmi dispare repede din memorie. O astfel de jucătoare îşi arată adevăratul caracter, care şi-l va arăta ulterior şi pe terenul de handbal în dauna performanţei sportive”, a mai precizat Tadici.
Juătoarele de la HC Zalău se află în vacanţă până la începutul lunii iulie, când îşi vor relua pregătirile la poalele Meseşului. Până la data reunirii lotului, antrenorul Gheorghe Tadici vrea să rezolve problema transferurilor pentru sezonul viitor.

4 Thoughts to “Gheorghe Tadici, manager HC Zalău: „HC Zalău nu a transferat nicio jucătoare până în acest moment””

  1. Corect ceea ce spune Tadici. Gandire sanatoasa . Cu siguranta o sa transfere jucatoare de care echipa are nevoie. Sunt insa si unele ,vesnice sperante ,care ar trebui sa plece.

  2. Leo

    Fond de jucatoare valoroase redus . E cazul sa se grabeasca sa aduca 1-2 pivoti, un portar ( pe Cheta sa nu mai conteze ca e neserioasa dintotdeauna si …redusa) . Multe batrane se agata inca un an de ..fraieri . Acum este perioada licitatiei , adevarat dar daca asta e procedura … Ce poti sa faci ? Cel putin 4-5 din actualul lot nu mai pot progresa , asa ca pa si pusi , stau de ani de zile fara randament si le incurca si pe altele de valoare cat de cat ..Curatenie mai repede , cheltuiti in gol cu unele.. Tadici NU mai dormi , fa echipa cat mai rapid sa ai toata echipa in pregatire , in vara ! Daca nu …

  3. Anonim

    D-LE MORAR, facem pariu ca cel putin una dintre cele doua jucatoare, va ajunge la Zalau (daca nu chiar amandoua) ?

  4. Anonim

    stati sa vedeti daca iese Tibi la CJ

Leave a Comment