Gheorghe Tadici după victoria în faţa Brăilei: „Îmi pare bine că echipa a jucat aşa cum mi-am propus”

HC Zalău a obţinut vineri seara prima victorie din acest an într-o partidă oficială, câştigând cu scorul de 34 – 31 (15 – 13) disputa cu HC Dunărea Brăila. Tehnicianul Gheorghe Tadici s-a arătat mulţumit de evoluţia fetelor sale şi speră ca în următoarele partide jocul să arate şi mai bine.
„Un meci foarte greu, aşa cum ne-am aşteptat, cu o echipă foarte experimentată. Brăila are la linia de nouă metri şi în poartă jucătoare foarte experimentate. Pot spune că Brăila are o echipă completă, având toate posturile acoperite cu jucătoare experimentate. Din punctul meu de vedere, am jucat foarte bine, fetele s-au mobilizat excepţional. Am avut, după părerea mea, câteva eliminări gratuite, am primit câteva goluri la limita paşilor. Îmi pare bine că echipa a jucat aşa cum mi-am propus. Îmi pare rău, însă, de faptul că Puiu, care are trebui să fie lider în faza de atac, are nişte momente în care frânează jocul. Ca la fiecare meci, Georgiana Ciuciulete s-a mobilizat cel mai bine. Şi Mihaela Cheţa a jucat bine, dar nu foarte bine, fiindcă a primit prea uşor câteva goluri din extremă. Rob a jucat bine tactic, dar spre final le-a ajutat pe adversare să se apropie pe tabelă. Sunt trei puncte importante şi sper să obţinem punte şi în următoarele două meciuri pe care le jucăm în deplasare”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
De cealaltă parte, Ada Moldovan, una dintre cele mai valoroase jucătoare din echipa Brăilei, a precizat: „Zalăul este o echipă foarte bună. Ştiam jocul adversarelor, cu doi pivoţi, mai ales că, faţă de noi, dispun de două jucătoare puternice pe acest post. Am pierdut doar un meci, nu războiul şi sper să aducem cât mai multe puncte până la final. Zalăul a fost mai puternică în acest meci”.

2 Thoughts to “Gheorghe Tadici după victoria în faţa Brăilei: „Îmi pare bine că echipa a jucat aşa cum mi-am propus””

  1. iulia

    LUCRU LA DOMICILIU
    Sigur exista ceva ce iti doresti foarte mult.Acel „ CEVA” il poti realiza acum si aici, daca esti serios, perseverent si cu dorinta de a invata ceva cu totul si cu totul nou. Nu este necesara experienta.Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere.Pentru mai multe detalii trimite textul INFO la adresa de email:iuliasimonacaprarin@gmail.com

  2. Adrian

    meci frumos de mare angajament . Bravo fetelor !

Leave a Comment