Gheorghe Tadici, ales în conducerea Ligii Profesioniste de Handbal

La mai puţin de trei săptămâni de la data în care şi-a anunţat retragerea atât de la echipa naţională, cât şi din Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, Gheorghe Tadici a fost ales în conducerea Ligii Profesioniste de Handbal. Reprezentanţii cluburilor din România şi-au dat întâlnire marţi, la Sibiu, pentru a reactiva Liga Profesionistă de Handbal, suspendată de aproximativ un an. Cel care a convocat întâlnirea a fost preşedintele clubului CSM Cetate Deva, Marian Muntean. Acesta a ocupat în trecut funcţia de vicepreşedinte al LPH, iar în cadrul şedinţei de la Sibiu a fost ales preşedinte interimar până la Adunarea Generală de Alegeri.
Cluburile au propus patru nume pentru funcţia de preşedinte: Liviu Bala (HCM Baia Mare), Daniel Georgescu (Dinamo), Vasile Stângă (fost handbalist şi selecţioner) şi Vasile Pavel (fost arbitru internaţional), care vor alcătui un program de conducere până la Adunarea Generală de Alegeri programată la finalul lunii martie.
În cadrul şedinţei de la Sibiu au fost aleşi şi membrii Biroului Executiv al LPH, printre ei aflându-se şi managerul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, votat de către toţi cei 19 reprezentanţi ai cluburilor din România prezenţi la întâlnire.
Un al subiect de discuţie a fost legat de drepturile TV, majoritatea cluburilor din România fiind nemulţumite de sumele alocate în urma transmiterii meciurilor.

2 Thoughts to “Gheorghe Tadici, ales în conducerea Ligii Profesioniste de Handbal”

  1. BRAVO !!!! Valoarea nu poate disparea , doar pt ca vor unii de la asa zisa fituica de sport din Salaj, . Felicitari dle profesor , liga profesionista are de castigat prin prezenta Dvoastra acolo !

  2. Valoarea e valoare , indiferent ce vor carcotasi, care mor de invidie. Chiar si cei de la tidula de sport din Salaj ” Sportul”-excrementul Sj

Leave a Comment