Fostul fotbalist Adrian Neaga şi artistul Kamara Ghedi, printre invitaţii speciali la „Cupa Viitorul”

„Cupa Viitorul” este un eveniment care nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Turneul de fotbal dedicat copiilor şi juniorilor cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani adună în fiecare an echipe imortante din România, la unele ediţii chiar şi din străinătate, evenimentul ajungând la ediţia a XV-a.
„Ediţia din acest an se va organiza la şapte categorii de vârstă, iar meciurile vor avea loc în trei locaţii: Stadionul Municipal, Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean şi Terenul de la Popeni. În calitate de preşedinte al AJF Sălaj, mă bucur că Viitorul Zalău reuşeşte an de an să adune peste 60 de echipe din ţară la acest turneu şi peste 20 de cluburi”, a declarat Daniel Sabou, membru fondator al Clubului Viitorul, prezent la conferinţa de presă organizată miercuri, alături de deputatul Lucian Bode şi de antrenorul Viorel Ionaşcu.
Şi ediţia din acest an va debuta cu un „meci de gală”, printre protagonişti numărându-se şi nume importante din fotbalul românesc. Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român care a cucerit două Cupe ale Campionilor cu două echipe diferite şi Dănuţ Lupu sunt deja familiarizaţi cu ceea ce înseamnă evenimentul din Sălaj, iar pe lângă cei doi, în acest an şi-a anunţat prezenţa şi Adrian Neaga, fostul atacant al Stelei.
„Cred că de-a lungul anilor, aproape toată „Generaţia de Aur” a fost prezentă la acest eveniment. Un invitat special ne-a mai confirmat prezenţa la ediţia din acest an, este vorba despre căpitanul echipei naţionale a Artiştilor, Kamara (Kamara Ghedi, n.r.). Cu siguranţă îl cunoaşteţi, este solist, cantautor, membru al trupei Alb-Negru. Kamara joacă fotbal şi chiar o face foarte bine, a jucat şi la Liga a II-a din câte ştiu”, a precizat şi deputatul Lucian Bode.
Un partener important al ediţia din acest an este Loteria Română, actualul director general, Alexandru Croitoru fiind moderatorul unei emisiuni de sport în trecut la care a fost invitat şi Daniel Sabou.
„Loteria Română susţine foarte multe proiecte de acest gen şi mă bucur foarte mult să constat că în acest an, Loteria Română va fi partener şi sprijin pentru această competiţie”, a mai afirmat Bode.
La ediţia din acest vor fi prezente alături de echipele din România şi două cluburi din Ungaria.
Meciul de deschidere în care vor evolua şi foştii fotbaliştii dar şi Kamara este programat luni, la ora 20, la Baza Sportivă „Viitorul”.

Leave a Comment