FC Zalău s-a înscris în noul sezon din Liga a III-a

Exact în ultima zi în care a avut posibilitatea de a înscrie clubul FC Zalău în noul sezon competiţional al Ligii a III-a, preşedintele Ioan Morar a fost înştiinţat, în mod oficial, că echipa pe care o conduce nu va mai beneficia de susţinere financiară din partea Primăriei Zalău. Oficialul clubului de fotbal a fost chemat joi dimineaţa la Primărie, pentru a semna şi a-i fi înmânat actul prin care rezultă că proiectul depus de FC Zalău a fost declarat neeligibil.
„Este strigător la cer ce se întâmplă. Am împresia că anumiţi oameni sunt mult mai satisfăcuţi atunci când distrug ceva, decât în momentul în care fac un lucru benefic pentru comunitatea în care trăiesc. Motivul nerealizării obiectivului este „praf în ochi”, fiindcă cei de la Curtea de Conturi nu intră în astfel de detalii. Mi-e greu să cred că reprezentanţii Curţii de Conturi vor să „omoare” fotbalul din municipiu. Sau, dacă tot vrem să fim atât de corecţi, anul trecut de ce s-a aprobat proiectul de finanţare, pentru că problema despre care discutăm este din urmă cu două sezoane? Nu ţin cu dinţii de acest club, îl donez Primăriei, dar nu este posibil să distrugem un club de Liga a III-a, iar cei care au greşit să nu plătească. Lucrurile nu vor rămâne aşa, fiindcă sunt dispus să ajung chiar în instanţă dacă va fi cazul. Am cheltuit mulţi bani în toţi aceşti ani, iar datoriile pe care le-a avut clubul la ANAF în acel sezon în care se spune că nu ne-am îndeplinit obiectivul, le-am plătit eu, nu Primăria”, a afirmat Ioan Morar.
Deşi răspunsul în ceea ce priveşte proiectul de finanţare este unul negativ, preşedintele clubului FC Zalău a înscris echipa în Liga a III-a.
„Am înscris echipa în Liga a III-a, în speranţa că lucrurile vor reveni pe făgaşul normal. Nu pot susţine singur această echipă în Liga a III-a, fiindcă este nevoie de câteva miliarde de lei vechi”, a mai precizat Morar.
Noul sezon al Ligii a III-a va începe în data de 26 august.

4 Thoughts to “FC Zalău s-a înscris în noul sezon din Liga a III-a”

  1. Dan

    Criminali carora nu le pasa de Sălaj și Zalau.de ceea ce s-a construit in 10 ani, ei distrug in 5 minute. Nenorociți vremelnici la butoane , . buni doar sa distruga. Sa dea Dzeu sa cada ei in groapa sapata de ei FC Zalau, gunoaie ce sunt!

  2. Anonim

    Succes in acest an. Daca esti capabil vei reusi, daca nu….nu.
    Nu mai da vina pe altii pentru nerealizarile tale.

  3. Anonim

    Așa le trebuie zălăuanilor, au vrut schimbare, au primit, doar că nu tocmai în bine…….

  4. oare

    „Nu ţin cu dinţii de acest club, îl donez Primăriei” sa ne spuna d-l. Morar de cand este clubul sau, iar daca este de ce solicita sprijin 90% fonduri, iar el cu cele 10%, este seful cel mare. ceilalti actionari unde sunt ? sa terminat sacul cu bani!….

Leave a Comment