Elevi din Şimleu Silvaniei, locul doi la competiţia regională de fotbal „Special Olympics”

Baza Sportivă „Gheorgheni” din Cluj-Napoca a fost zilele trecute gazda fazei regionale a competiţiei de fotbal „Special Olympics”, eveniment la care au participat şase echipe din Sălaj, Cluj, Alba şi Bistriţa-Năsăud. Sălajul a fost reprezentat de o echipă alcătuită din elevi şimleuani, patru dintre cei şapte titulari fiind copii cu cerinţe educative speciale aparţinând Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Şimleu Silvaniei, iar ceilalţi trei provenind de la şcolile gimnaziale din oraş, la fel ca cele cinci rezerve.
Echipa şimleuană, condusă de profesorii Viorel Sim, Ivan Iambor şi Mariana Faur a avut o evoluţie bună, reuşind să se claseze la final pe locul doi, după ce a fost învinsă doar de selecţionata Clujului cu scorul de 2 – 0, formaţie ce va participa la faza naţională.
„Cred că am obţinut un rezultat meritoriu, având în vedere baza de selecţie de care dispunem la nivelul oraşului Şimleu Silvaniei, comparativ cu cea de care dispun şcolile din Cluj. Mulţumim pe această cale profesorilor Amalia-Raluca Sabău, Angela Lipo, Cosmin Porcar şi Viorica Filip, pentru sprijinul acordat”, a afirmat Viorel Sim.
Acţiunea de la Cluj-Napoca este parte a proiectului „Fotbal Unificat în România”, proiect susţinut de Fotbal for Hope.
Locul echipei şimleuane a fost compus din: Rareş Oltean (cpt.), Horea Lipo, Rareş Grosos, Mac Bogdan, Luigi Pop, Alexandru Crişan şi Vasile Mona. Rezerve: Andrei Mac, Alexandru Tulbure, Vestian Moldovan, Sebastian Mac, Florin Lingurar şi Daniel Kiss.

Leave a Comment