Echipa Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Şimleu Silvaniei s-a calificat la turneul final de fotbal unificat în 7

Campioană naţională în ediţia trecută, echipa Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) din Şimleu Silvaniei s-a calificat şi în acest an la turneul final al Campionatului Naţional de fotbal unificat în 7, programat în perioada 17 – 19 mai, la Sibiu. Elevii conduşi de profesorii Viorel Sim şi Ivan Iambor au participat zilele trecute la faza regională a competiţie, un eveniment organizat de Federaţia Română de Fotbal şi Fundaţia “Special Olympics” România. Întrecerea a avut loc la Cluj-Napoca, iar elevii CSEI, în parteneriat cu cei de la Şcoala Gimnazială “Silvania” şi Şcoala Gimnazială “Horea” au obţinut locul I.

La faza naţională de la Sibiu va participa, în premieră, şi echipa feminină de fotbal unificat în 7 din Şimleu Silvaniei, la categoria 12 – 14 ani, promovând astfel şi fotbalul feminin de la CSEI.

Profesorul Viorel Sim s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut, fiind încrezător înaintea turneului final de la Sibiu, iar pe această cale a ţinut să mulţumească atât conducerilor celor trei şcoli, cât şi Primăriei Şimleu Silvaniei pentru susţinere.

Leave a Comment