CSS Zalău a ratat calificarea între cele mai bune opt echipe de volei din România

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” a fost la finalul săptămânii trecute gazda turneului semifinal din cadrul Campionatului Naţional de Volei, fiind al doilea turneu semifinal din actuala ediţie.
CSS Zalău s-a clasat pe locul secund în primul turneu semifinal, locul întâi fiind ocupat de CSS LAPI Dej, care a obţinut calificarea în turneul final. Practic, primele patru echipe calificate în turneul final au fost cunoscute la sfârşitul primului turneu semifinal, celelalte două calificându-se după cea de-a doua astfel de competiţie.
La Zalău s-au duelat echipele: CSS Zalău, Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Ploieşti, CSS “Nicu Gane” Fălticeni şi CSS Botoşani.
Lupta pentru prima poziţie s-a dat între echipa zălăuană şi CSS „Nicu Gane” Fălticeni.
În primul duel, CSS Zalău a dispus cu scorul de 3 – 0 de Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Ploieşti, scorul la seturi fiind 25 – 11, 25 – 18 şi 25 – 15. Tot o victorie în trei seturi a obţinut Zalăul şi în al doilea joc, în care s-a duelat cu CSS Botoşani. 25 – 21 a fost rezultatul în primele două seturi, iar în ultimul act, diferenţa a fost de şase puncte, 25 – 19.
Duminică, în „finala” turneului, zălăuanii au întâlnit CSS „Nicu Gane” Fălticeni, o formaţie mult mai valoroasă decât primele două adversare ale Zalăului. Oaspeţii şi-au adjudecat primele două seturi, 25 – 20, 25 – 19, după care, CSS Zalău a redus din handicap, impunându-se cu 25 – 23 în parţialul trei. Din păcate, a fost singurul set câştigat de echipa condusă de Dorian Faur, voleibaliştii din Fălticeni impunându-se cu 25 – 22 în actul patru. În urma acestui rezulzat, zălăuanii au terminat pe locul secund seria a II-a, ratând calificarea între cele mai bune opt echipe din România la nivel de cadeţi.
În prima serie, locul I a fost ocupat de Colegiul Tehnic Feroviar Bucureşti.
CSS Zalău: Flaviu Bălean, Solyom Norbert, Tudor Lazăr, Andrei Şamşudan, Cătălin Miclea, Darius Mândruţ, Sebastian Matiş, Darius Crişan, Alex Bretan şi Alexandru Ianchiş. Antrenor: Dorian Faur

One Thought to “CSS Zalău a ratat calificarea între cele mai bune opt echipe de volei din România”

  1. Anonim

    Cu acest antrenor nu e nici o sansă la performanta.De aia pleacă copii la alte echipe.Sunt doar interese personale.Succes in cantonament la vara cu familia

Leave a Comment