CS Omega Şimleu Silvaniei a organizat a XII-a ediţie a „Cupei Moş Nicolae” la karate

Clubul Sportiv Omega Şimleu Silvaniei, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei a organizat ediţia a XII-a a „Cupei Moş Nicolae”. Evenimentul a avut loc în Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei, participând peste 40 de karateka sălăjeni de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei şi CS Omega Şimleu Silvaniei, care a avut reprezentanţi şi de la secţia din Jibou.
Sportivii prezenţi s-au întrecut în probe de kumite individual, secţiunea WKF, conform regulamentului de specialitate, iar la final, cei mai buni au primit premii constând în diplome şi tricouri. La sfârşitul concursului, şi-a făcut apariţia în sală şi Moşul, care le-a oferit celor mici pachete cu dulciuri.
Arbitrajul a fost asigurat de Paula Radu şi Călin Coste, concurenţii find mulţumiţi de prestaţia celor doi.
„A fost o acţiune reuşită, care marchează finalul anului 2017 pe plan competiţional, pe ca în această lună vor mai urma două acţiuni, respectiv Stagiul Ardealului de la Braşov şi seminarul de zonă al Clubului Sportiv Omega pentru cei care intenţionează să promoveze la un grad mai înalt. Sunt mulţumit de realizările din acest an ale clubului, de medaliile obţinute la competiţiile din ţară şi străinătate”, a precizat preşedintele Gheorghe Pop.

Leave a Comment