Craiova se pregăteşte la Zalău pentru cupele europene

Alături de Handbal Club Zalău, în faza a III-a preliminară a Cupei EHF s-a calificat şi SCM Craiova, echipă ce va întâlni la finalul acestei săptămâni formaţia ungară, DVCS Debrecen. Oltencele pregătite de Bogdan Burcea pregătesc la Zalău partida retur din cupele europene, urmând să se antreneze în la poalele Meseşului până sâmbătă, când vor pleca spre Debrecen.
Echipa craioveană a ajuns la Zalău miercuri seara, după partida pe care a susţinut-o la Cisnădie, existând posibilitatea să susţină chiar şi un antrenament comun cu formaţia lui Tadici în aceste zile.
Oltencele pregătite de Bogdan Burcea au terminat la egalitate, 24 – 24, jocul susţinut pe terenul celor de la Măgura Cisnădie, după ce au condus cu 12 – 11 la pauză.
„Mi-aş dori să se califice şi Craiova în grupele Cupei EHF, iar CSM Bucureşti să ajungă cel puţin până în finala Ligii Campionilor, ceea ce ar însemna că România va avea dreptul să înscrie anul viitor încă o echipă în cupele europene. Practic, aceasta este şi menirea noastră, de a aduna cât mai multe puncte pentru handbalul feminin românesc”, a declarat Gheorghe Tadici.
Partida dintre DVCS Debrecen şi SCM Craiova este programat duminică după-amiaza, la Debrecen, începând cu ora 19:15 (ora România).

One Thought to “Craiova se pregăteşte la Zalău pentru cupele europene”

Leave a Comment