Conducerea campioanei a pus în vânzare abonamente pentru noul sezon

Cu mai bine de o lună înaintea începerii noului sezon al Diviziei A1, conducerea Volei Municipal Zalău a pus în vânzare abonamente pentru meciurile din ediţia 2017 – 2018. Preţul unui abonament este de 100 de lei, indiferent de locul din tribuna Sălii Sporturilor, iar cei care vor achiziţiona pachetul pentru întreg sezonul competiţional vor putea urmări şi partidele din cupele europene.
Abonamentele au fost puse în vânzare începând de marţi, 29 august, la sediul clubului de volei, situat în incinta Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici”, acestea putând fi achiziţionate între orele 10 – 13.
Volei Municipal Zalău va susţine primul meci oficial din noul sezon pe teren propriu în data de 7 octombrie, urmând să primească vizita echipei Ştiinţa Explorări Baia Mare.
La nivel european, campioana României s-a înscris în Cupa Challenge, urmând să întâlnească în primul tur campioana Portugaliei, Benfica Lisabona. Formaţia portugheză împlineşte 80 de ani de la înfiinţare, având 40 de trofee naţionale câştiogate, dintre care şapte titluri de campioană a Portugaliei, 16 Cupe ale Portugaliei şi şapte Supercupe.

 

One Thought to “Conducerea campioanei a pus în vânzare abonamente pentru noul sezon”

  1. Anonim

    Bani pentru madam Cota?

Leave a Comment