Cine va câștiga Liga Campionilor în 2019-20?

Liverpool a câștigat trofeul în sezonul trecut, iar bărbații lui Jurgen Klopp sunt printre liderii de pe piață pentru a-l ridica din nou în Turcia în mai 2020

Etapa grupelor Ligii Campionilor s-a încheiat, iar celelalte 16 echipe așteaptă să afle cine vor fi următorii lor adversari, pe măsură ce continuă drumul către stadionul Ataturk.

Liverpool a câștigat finala sezonului trecut cu un succes de 2-0 împotriva lui Tottenham pe Wanda Metropolitano Stadium din Madrid, datorită golurilor lui Mohamed Salah și Divock Origi.

Cine sunt favoritele pentru a câștiga Liga Campionilor?

Manchester City sunt favoritele 3/1 pentru a câștiga Liga Campionilor cu 888 pariuri fotbal în timp ce se pare că adaugă glorie europeană succesului lor intern.

Partida lui Pep Guardiola a câștigat Premier League în fiecare din ultimele două sezoane, dar nu a progresat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în niciuna din cele trei ediții anterioare.

Orașul s-a calificat dintr-un grup relativ simplu, cu ușurință, și va fi atacat împotriva unui alergător de grupuri nevăzute.

Campionii regaliți Liverpool sunt 4/1 pentru a-și apăra titlul și ridica trofeul pentru a șaptea oară în istorialor ilustră. Victorie în fața rivalilor din Premier League, Tottenham, în finala sezonului trecut, i-a oferit clubului primul trofeu european în 14 ani și a compensat înfrângerea dezamăgitoare a lui Real Madrid în piesa de spectacol din 2018.

Roșii și-au câștigat gruparea, confirmând primul loc peste Napoli în ultima zi de meci împotriva Red Bull Salzburg. Barcelona poate fi susținută la 6/1 pentru a câștiga prima lor campioană din 2015, după ce a fost unul dintre cei mai consistenți performanți din turneu din ultimii 12 ani.

Giganții catalani au câștigat-o de trei ori și au ajuns în semifinale încă de cinci ori, inclusiv în sezonul trecut, când au cedat un avans de 3-0 pentru a pierde în total față de Liverpool. Bărbații lui Ernesto Valverde au trecut prin ceea ce a fost numit „grupul morții” din acest sezon, calificându-se în fața lui Borussia Dortmund și Inter.

Cine sunt cei din afara Ligii Campionilor?

Real Madrid are 16/1 pentru a face cinci coroane ale Ligii Campionilor din ultimele șapte sezoane. Succesul lor recent a venit sub tutela lui Zinedine Zidane, care a câștigat trei titluri europene consecutive înainte de a pleca în mai 2018, doar pentru a reveni la club în martie 2019.

Francezul a câștigat 26 din cele 37 de partide ale sale în competiție în calitate de manager și a pierdut doar vreodată unul dintre cele 12 meciuri ale sale din faza grupelor care vin în acest sezon, deși echipa lui nu are încă să câștige o victorie de grup după două jocuri.

La 25/1, Atletico Madrid și-a despărțit în cele din urmă Liga Campionilor după ce a terminat ca alergător de trei ori înainte.

 

Diego Simeone l-a înlocuit pe Antoine Griezmann cu Joao Felix în această vară și, după spectacolele dezamăgitoare din această competiție din ultimele două campanii, va spera să redescopere forma care i-a văzut să ajungă în finală în 2014 și 2016.

Tottenham a pierdut finala sezonului trecut și sunt, de asemenea, 25/133/1 (29.0) pentru a merge mai bine de această dată după ce au demoralizat pierderea de acasă la Bayern, în timp ce Chelsea are și 33/133/1 (29.0).

One Thought to “Cine va câștiga Liga Campionilor în 2019-20?”

  1. Anonim

    Măi, ANALFABET de la firma de pariuri 888SPORT.RO.ro, ia explică tu cuvîntul „regaliți”!
    Și mai explică, ANALFABETULE, ce-i cu cuvintele alandala „Orașul s-a calificat dintr-un grup relativ simplu, cu ușurință, și va fi atacat împotriva unui alergător de grupuri nevăzute.”?
    Și mai zi, ANALFABETULE, în ce limba mătii are înțeles „Atletico Madrid și-a despărțit în cele din urmă Liga Campionilor după ce a terminat ca alergător de trei ori înainte.”?

Leave a Comment