Centrul Răzvan Mihalcea continuă la campioana României

La scurt timp după ce a semnat contractul cu brazilianul Leonardo Dal Bosco, oficialii campioanei Volei Municipal Zalău au ajuns la o înţelegere şi cu centrul Răzvan Mihalcea. Voleibalistul transferat în 2011 la clubul zălăuan va evolua încă două sezoane la Campioana României.

Răzvan Mihalcea este unul dintre cei mai experiemntaţi centri din România, iar la Volei Municipal Zalău a ajuns în urmă cu şase ani, reuşind să câştige în primul sezon atât campionatul, cât şi Cupa României. Cu formaţia zălăuană, Mihalcea a mai obţinut un bronz naţional, două cupe ale României şi a devenit de trei ori vicecampion naţional. Contractul jucătorului cu clubul zălăuan a expirat odată cu finalul sezonului, dar oficialii campioanei au ajuns deja la o înţelegere cu Mihalcea, semnând cu acesta un contract valabil pe o perioadă de două sezoane.
Încă dinainte să înceapă returul sezonului recent încheiat, Mihalcea spera să-şi prelungească contractul cu clubul zălăuan.
„Sper ca la vară să-mi prelungesc contractul cu echipa din Zalău, fiindcă sunt de şase ani la această echipă şi mă simt bine aici”, a declarat voleibalistul în luna ianuarie a acestui an.
Cu clubul zălăuan, Mihalcea a evoluat în toate cele trei competiţii europene la nivel de cluburi,Liga Campionilor, Cupa CEV şi Cupa Challenge.
Mihalcea a fost convocat la echipa naţională încă din vremea junioratului, când era voleibalist al clubului Steaua.

One Thought to “Centrul Răzvan Mihalcea continuă la campioana României”

  1. Nelutu

    Foarte bine , inseamna ca si handbalista ,ramane aici .. bravo!

Leave a Comment