Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României se decide duminică

La o săptămână după ce a devenit campioană judeţeană pentru a treia oară şi pentru al doilea an consecutiv, Unirea Mirşid joacă pentru al doilea trofeu al sezonului – Cupa României (faza judeţeană).

Câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj se va duela cu CS Ileanda formaţie ce ocupă poziţia a 12-a în clasament, dar cu un meci mai puţin disputat. Echipa din Mirşid este favorită certă în acest duel, dar jucătorii din Ileanda îşi propun să facă o figură frumoasă pe „Municipalul” Zălăuan.

Pentru a ajunge în finala competiţiei, Unirea Mirşid a trecut de Rapid Jibou, Dumbrava Gîlgău şi Silvania Cehu Silvaniei, în timp ce Ileanda a eliminat Olimpia Rus, CS Crasna şi AS Tihău. Formaţia de pe Someş a ajuns în finală după ce a trecut în semifinală la „masa verde” de Flacăra Halmăşd.

Partida dintre cele două formaţii este programată duminică, începând cu ora 17, pe Stadionul Municipal din Zalău. Câştigătoarea partidei se va califica în faza naţională a competiţiei, ediţia 2019 – 2020 urmând să debuteze în luna august.

Duelul cu CS Ileanda va reprezenta şi o ultimă verificare pentru Unirea Mirşid, formaţie ce va întâlni la barajul pentru promovarea în Liga a III-a campioana Maramureşului, Viitorul Ulmeni. Turul esteprogramat în 15 iunie, în Maramureş, iar returul, o săptămână mai târziu, la Zalău.

Leave a Comment