Campioana va juca în devans meciul cu Steaua

După patru jocuri cu adversari facili, campioana Volei Municipal Zalău va începe seria meciurilor dificile. Echipa pregătită de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae va evolua vineri, pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti, partida urmând să se dispute în devans deoarece va fi transmisă în direct de DigiSport.
„Vrem să ne pregătim cât mai bine pentru meciul cu Steaua, în care ne dorim să obţinem o victorie de trei puncte. Va fi un meci mult mai dificil decât cele din primele etape, dar băieţii sunt încrezători în potenţialul lor”, a precizat antrenorul Marian Constantin.
Partida dintre Steaua Bucureşti şi Volei Municipal Zalău va avea loc la ora 19:30, fiind singurul meci transmis de DigiSport în cadrul etapei a V-a.
La şase zile de la meciul din Capitală, pentru campionii României va urma un alt derby, de această dată pe teren propriu, cu SCM Universitatea Craiova, o altă partidă transmisă de DigiSport. Al treilea duel „de foc” va fi pe terenul echipei Arcada Galaţi, partidă programată în data de 4 noiembrie.
După primele trei etape, Volei Municipal Zalău se situează în fotoliul de lider, cu maximum de puncte, urmată CSM Bucureşti, Steaua Bucureşti, SCMU Craiova, Arcada Galaţi şi Unirea Dej. Ultimele şase locuri sunt ocupate, în ordine, de Tricolorul Ploieşti, Universitatea Cluj, Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare, CNE Baia Mare şi CSU UV Timişoara.

Leave a Comment