A murit un fost jucător al Armăturii Zalău

Marius Morar 16 iulie 2017 1
A murit un fost jucător al Armăturii Zalău

Aproape două luni au trecut de la decesul tânărului jibouan Marius Chechedi, fost component al echipei CS Crasna, iar fotbalul sălăjean este zguduit de o nouă veste tragică. Vasile Moş, fost jucător, antrenor, dar şi conducător de club la formaţia din Liga a V-a, Someşul Someş Odorhei, a încetat din viaţă în urma unui tragic accident cu bicicleta.
Vasile Moş, care a îmbrăcat în tinereţe şi tricoul Armăturii Zalău, în vremea când echipa din municipiu activa în Divizia B, se întorcea spre casă din satul Domnin, iar la un moment dat, pe o porţiune de drum în pantă, acesta a pierdut controlul ghidonului de la bicicletă, căzând pe partea carosabilă.
În urma impactului, Moş a suferit leziuni grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău unde, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins din viaţă după câteva ore, în noaptea de vineri spre sâmbătă.
Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Apreciază și distribuie

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 16 iulie 2017 at 11:44 - Reply

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Neatentia si mai ales viteza au mai luat un suflet. Luati aminte oameni buni, indiferent ce mijloc de transport conduceti!

Lasa un Raspuns »