Directorii de la Casa Judeţeană de Pensii, chemaţi la Bucureşti pentru evaluare

Cei trei directori din fruntea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Sălaj au fost chemaţi la Bucureşti, la Casa Naţională de Pensii, pentru a fi evaluaţi de preşedintele instituţiei naţionale. Filonaş Chiş – director executiv al CJP Sălaj, Florian But şi Anamaria Ileciu – directori executivi adjuncţi se află în această perioadă,la Bucureşti, la evaluarea care are loc în perioada 23-24 ianuarie.
Cei trei directori ai instituţiei din Sălaj vor fi evaluaţi în privinţa activităţii derulate în cadrul mandatului de director pentru anul 2013, precum şi pe linia indicatorilor de performanaţă stabiliţi în cadrul proiectelor de management, fiind vorba despre o evaluare conform statutului funcţionarilor publici. Acest tip de evaluare a persoanelor aflate în funcţie de conducere la casele judeţene de pensii se realizează anual de către conducerea CNPAS.

Alte articole

2 Thoughts to “Directorii de la Casa Judeţeană de Pensii, chemaţi la Bucureşti pentru evaluare”

  1. Anonim

    PIS CHILONAS CEL MAI TARE DIRECTOR DIN SALAJ SI NU NUMAI!

  2. voicu

    pis chilotas director pe viata la pensii ,,vorba aia citii comunismul in floare nici in pensie nu ma doare,,, ungunoi comunist care ar trebuii aruncat la lada de gunoi a istoriei

Leave a Comment