2014 a început cu scumpiri

Anul 2014 a început cu scumpiri. Fie că vorbim de benzină şi motorină, de gaze sau energie electrică, ţigări şi bere, pentru toate românii plătesc mai mult. Începând cu 1 ianuarie 2014, românii dau în plus cu câţiva bani pentru fiecare litru de carburant. Astfel, preţul motorinei a crescut în medie de la cinci lei şi 90 de bani până la şase lei şi 30 de bani, iar din păcate cel mai scump sortiment de carburant se apropie de un nou prag destul de greu de acceptat – şapte lei pe litru. După cum a anunţat la finalul anului 2013 Autoritatea de Regementare în Energie, începând cu 1 ianuarie 2014 gazul s-a scumpit cu 1 la sută. Prin urmare, dacă anul trecut factura cu preţul estimativ la gaz a fost de circa 170 de lei pentru un apartament cu trei camere, de anul acesta factura va creşte cu circa 1,7 lei.
Nici băuturile alcoolice, în special berea, şi nici ţigările nu au scăpat de scumpiri. De la 1 ianuarie 2014 un pachet de ţigări costă cu 50 de bani mai mult, iar preţul berii a crescut cu circa zece bani pe litru.

6 Thoughts to “2014 a început cu scumpiri”

  1. Zalauan

    Incep sa se simta efectele conducerii tarii de catre necoptul Ponta.
    Acesta a risipit banii tarii pentru marirea din octombrie 2013 a pensiilor si asa nerusinat de mari ale militarilor bese-n cisme si a facut donatii in prostie la biserici.
    La urmatoarele votari sa stim ce sa votam !

  2. Marin

    Daca tot mi-ati cenzurat comentariul meu de ieri,de ce nu ati facut rectificari si la articol!!! Citez din articolul dvs.” După cum a anunţat la finalul anului 2013 Autoritatea de Regementare în Energie, începând cu 1 ianuarie 2014 gazul s-a scumpit cu 1 la sută. Prin urmare, dacă anul trecut factura cu preţul estimativ la gaz a fost de circa 170 de lei pentru un apartament cu trei camere, de anul acesta factura va creşte cu circa 1,7 lei.”Stimata reporter de ce incurci 1% cu 10% ori poate ai lipsit de la ora de matematica atunci cand ati invatat aceste lucruri. Poate mergi la un curs de perfectionare ca nu ar strica ca mai ai unele lacune,si in meseria de jurnalist…..

  3. m

    ptr Marin
    Unde-i problema , ca nu inteleg ?! In articol se vorbeste de 1 % si calculul este corect , adica 1.7 lei = 1% din 170 lei .

    1. Marin

      Da ,asa este dar poti sa-mi spui de ce ai cenzurat comentariul meu de ieri 06/01/2014 si apoi ai schimbat putin continutul articolului?

  4. Anonim

    Bai voi scrieti din burta.Unde dreaq ati vazut voi crestere la motorina de la 5.90la 6.30(Pai la Mol in dimineata asta motorina-i 5.93.
    Ori poate voi nu stiti ca sant doua feluri de motorina.
    Iesiti si voi dreaq din biroauale alea caldute si mereti pe teren nu le luati toate din alte ziare.
    Madam Tesinschi eu ti-am mai scris ca emiti aberatii pe banda rulanta.

  5. Madam Tesinschi

    Bai anonimule, ce drac ai tu cu madam Tesinschi ? Nu-ti place numele ei? Fa bine si alimenteaza si din alte locuri, sa vezi si tu preturile si apoi comenteaza.

Leave a Comment