Spitalul Judeţean caută director de îngrijiri

Andreea Vilcovschi 12 iulie 2017 5
Spitalul Judeţean caută director de îngrijiri

În condiţiile în care mandatul de director de îngrijiri de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău al Ramonei Marincaş a expirat, conducerea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ a scos postul la concurs.
Candidaţii interesaţi trebuie să fie absolvenţi de învăţământ postliceal sanitar, cu diplomă de absolvire, sau de învăţământ de lungă durată sau scurtă durată, cu diplomă de licenţă/absolvire sau echivalentul în domeniul medical şi să fie asistenţi medicali principali de cel puţin doi ani. Dosarele de înscriere se depun la secretariatul comisiei de concurs până în 25 iulie, ora 15, rezultatul verificării acestora urmând să fie afişat la avizierul unităţii şi pe pagina de internet a SJU Zalău, în termen de 24 de ore de la ultima zi de depunere a dosarelor.
Concursul va consta în trei probe, ce vor avea loc în zilele de 2 şi 3 august: lucrarea scrisă/test grilă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului/lucrării de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului şi interviul de selecţie.
Ramona Marincaş ocupă funcţia de director de îngrijiri al SJU Zalău din 2010 şi s-a remarcat prin proiecte implementate aici în vederea prevenirii şi controlului infecţiilor nosocomiale, dar şi pentru confortul şi siguranţa pacientului.

Apreciază și distribuie

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 12 iulie 2017 at 16:52 - Reply

  Va fi concurs cu un singur candidat – Ramona Marincas. Partidul nu doarme.

 2. Anonim 12 iulie 2017 at 20:16 - Reply

  Da poti candida si dumneata cine te opreste?

 3. ioana 12 iulie 2017 at 22:36 - Reply

  Pai daca se merge tot pe pile si pe grade de rudenie si pe interes asa vor merge si lucrarile in sistem

 4. Anonim 13 iulie 2017 at 10:29 - Reply

  citez din articol”s-a remarcat prin proiecte implementate aici in vederea prevenirii si controlul infectiilor nosocomiale…”NU cumva am citit prin ziare ca spitalul a fost condamnat la plata unor sume imense de bani(aprox 1.000.000 Euro daca nu ma insel) pt ca niste oameni erau sa moara din cauza infectiilor nasocomiale?
  Sa inteleg ca asa bine a implementat proiectele?
  Am impresia ca cineva vede in aceasta persoana o persoana de neinlocuit.Da in Romania PSD-ista asa e .OARE IN ROMANIA ADEVARATA CUM AR FII. TOT ASA? CRED CA NU

 5. Anonim 14 iulie 2017 at 06:34 - Reply

  Matusa de la DSP nu doarme, vegheaza… ,dar doamna Ramona are aspiratii mai inalte (manager de spital)..”.a condus bine,”doreste sefia …

Lasa un Raspuns »