PDL acuză USL-ul că ține Sălajul în opoziție

Ruperea USL și ieșirea liberalilor de la guvernare nu reprezintă nici o pierdere pentru județul Sălaj, susțin reprezentanții PDL. În cadrul unei conferințe de presă susținută vineri, deputatul Lucian Bode a făcut o scurtă radiografie a ceea ce a reprezentat puterea USL, timp de doi ani, pentru județul nostru. ”Nici un proiect major nu a implementat USL în județul Sălaj în cei aproape doi ani de guvernare. Mai mult, au îngropat proiecte mari pentru care PDL erau demonizați. Vă reamintesc că în timpul USL nu s-a construit nimic la autostrada Transilvania, centura ocolitoare a Zalăului s-a oprit în poligonul unității militare când la MApN era ministru liberal, nu a fost reabilitat nici un drum județean cu excepția celor finalizate de guvernarea PDL”, a declarat Bode. Deputatul de Șimleu îi acuză pe parlamentarii USL din Sălaj că nu i-a interesat închiderea Administrației Fiscale din Nușfalău. ”Politicienii puterii nu au cuvânt la București. Administraţia Fiscală Nuşfalău a fost desfiinţată, iar Judecătoria Jibou urmează să fie închisă. Aşadar judeţul Sălaj sub USL a fost în permanenţă în opoziție. De ce? Datorită impotenței politice a liderilor județeni a celor patru partide care formau USL în Sălaj”, opinează președintele PDL Sălaj. Legat de opoziție, Lucian Bode a precizat că ”la nivel local PDL are 12 primari, 145 de consilieri locali, șase consilieri județeni, peste 4000 de membri, asta în raport cu PNL Sălaj, care ar trebui să o lase mai ușor cu buldorezul opoziției deoarece are trei primari, fără cei din USL, 36 de consilieri locali și cinci consilieri judeţeni”.

PDL a recrutat oameni noi
Democrat-liberalii pregătesc terenul pentru alegerile din acest an și au cooptat noi membri în partid. Joi, la Consiliul de Coordonare al Colegiului Jibou, ce s-a desfășurat la Surduc, și-au anuntat înscrierea în PDL: Alin Părău, Alin Prunean, Dan Repede, Gheorghe Hendea, Cristi Florian şi Mircea Martin, oameni care vor activa pe Valea Someşului. Dacă o parte din ”răcani” sunt la primul contact cu politica, unii dintre ei au fost membri ai Partidului Inițiativa Națională sau ai Partidului Național Liberal. Majoritatea noilor membri sunt oameni de afaceri.

Alte articole

5 Thoughts to “PDL acuză USL-ul că ține Sălajul în opoziție”

 1. grigore

  Daca PDL se intareste cu Mircea Martin inseamna ca cei care l-au primit au innebunit de tot! Vai de capul lor..

 2. Anonim

  Chiar asa .Asta explica faptul ca iN Salaj PDL este vesnic in opozitie chiar si atunci cand Pdl este la putere la nivel national.Acuma are dreptate si Bode in ce-i priveste pe liderii locali USL.Pe respectivii nu-i intereseaza sa dezvolte judetul odata ce s-au vazut cu sacii-n caruta.Nici nu prea au trecere la Bucuresti.

 3. Anonim

  Sunteti jenanti. Nu am cuvinte…

 4. Anonim

  hahahahahaha asta cu martin e bancul anului hahahahaha

 5. contabil

  Cite luni cumulate a fost efectiv la facultate acest Bode????prea le stie pe toate.Daca acest visator a fost ministru la portocalii va dati seama ce valoare au acestia-ZERO!!!!!!!!!!

Leave a Comment