ANI câştigă şi procesul cu viceprimarul zălăuan Fazakas Nicolae

 

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) mai “bifează” o victorie în palmares. Din comunicatul oficial trimis redacţiei noastre joi, de biroul de presă al Curţii de Apel Cluj, reiese că  prin Hotărârea din data de 27 ianuarie 2015  în dosarul nr. 1478/33/2014 se  “respinge acţiunea formulată de reclamantul  Fazakas Nicolae în contradictoriu cu ANI.  Cu drept de apel în 15 zile de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Cluj, sub sancţiunea nulităţii. Sentinţa este executorie. Pronunţată în şedinţa publică din 27 ianuarie 2015

Viceprimarul Fazakas Nicolae, potrivit ANI, „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 23 iulie 2012  – 26 august 2013, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de viceprimar al Municipiului Zalău, cât şi calitatea de reprezentant al Municipiului Zalău în Adunarea Generală a Acţionarilor în cadrul S.C. Transurbis S.A., Zalău, încălcând, astfel, dispoziţiile art. 87, alin.1, lit. f din Legea nr. 161/2003″. Iniţial, viceprimarul Fazakas a contestat raportul ANI la Tribunalul Judeţean Sălaj însă această instanţă şi-a declinat competenţa în favoarea Curţii de Apel Cluj, instanţă care a şi judecat procesul.

Reamintim faptul că ANI a primit câştig de cauză şi în procesul intentat de viceprimarul Daniela Coţa, respingând prin hotărârea de miercuri contestaţia depusă de reclamant, la raportul de incompatibilitate întocmit de ANI.

 

Hotărârile nu sunt definitive şi pot fi atacate în termenul  prevăzut de lege.

One Thought to “ANI câştigă şi procesul cu viceprimarul zălăuan Fazakas Nicolae”

  1. fcddd

    mai exista cineva care este compatibil in tara//////
    sunteti superi destepti muncitori capabil de ce va cramponati pentru un post ca ////////
    doar pentru dragul partidului///

Leave a Comment