Meniul zilei 2.03.2020

Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.

Saladina Restaurant

Ciorbă:

  • Ciorbă de gulii cu carne de porc

Felul principal:

  • Steak de pui la grătar, găluște, sos gorgonzola, salată de varză

Desert:

  • Prăjitură

Meniu de post:

  • Ciorbă de gulii
  • Tocăniță de cartofi, salată de varză
  • Prăjitură

Telefon: 0745 402 110

 

Restaurant Silvania

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă ardelenească de porc
  • Supă de pui cu tăieţei
  • Ciorbă de burtă

Felul principal:

  • Friptură din ceafă de porc la cuptor cu cartofi piure
  • Tocăniţă din piept de pui cu paste melcişiori
  • Salată Caesar
  • Ciolan afumat sau neafumat de porc cu iahnie de fasole

Meniu de post:

  • Supă de legume
  • Tocăniţă de ciuperci cu cartofi piure

TELEFON: 0260 612261

 

Hudin Anda

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă a la grec
  • Ciorbă de porc cu zdrenţe de ou

Felul principal:

  • Cotlet în sos forestier cu piure
  • Pipote cu paste

Meniu de Post

  • Ciorbă de fasole uscată
  • Laşte cu varză

Desert

COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092  (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)

 

Bucătăria Catering Morii

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Supă de pui cu tăieţei
  • Ciorbă ardelenească de porc

Felul principal:

  • Pilpă de pui pane cu pilaf de orez
  • Ciolan dezosat de porc cu iahnie de fasole

Meniu de Post

  • Supă de legume
  • Tocăniţă de ciuperci cu pilaf de orez

Telefon: 0755 156 246

 

Fast-food “Carady”

Meniu 11 lei

Burger cu carne de vită

TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)

Leave a Comment