Confundat cu un mistreţ, un vânător din Cizer a fost împuşcat mortal

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Cizer, a fost împuşcat mortal sâmbătă, 30 noiembrie, în timpul unei partide de vânătoare. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11,30, pe fondul de vânătoare din Stîrciu. După cum a explicat primarul comunei Horoatu Crasnei, Florian Sur,  tragedia a avut loc la graniţa dintre localităţile Stîrciu şi Buciumi, în zona Osoiu.  “Vânătorul era din Cizer. Se numea Ioan Cristea şi avea 56 de ani. Se pare că acesta a fugit, iar ceilalţi participanţi la partida de vânătoare au crezut că este un mistreţ şi au tras. Bărbatul a fost împuşcat în piept şi a murit în câteva minute, iar echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut decât să constate decesul.  Păcat de el, era un om. Era căsătorit şi avea o fiică, care s-a măritat în urmă cu vreo doi ani. “, a precizat Florian Sur.  Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul. “Sâmbătă, în timp ce zece persoane participau la o partidă de vânătoare autorizată pe fondul de vânătoare din Stîrciu, în jurul orei 11, paznicul fondului de vânătoare a fost împuşcat accidental de către un vânător. Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

 

Alte articole

12 Thoughts to “Confundat cu un mistreţ, un vânător din Cizer a fost împuşcat mortal”

 1. Anonim

  „ceilalţi participanţi la partida de vânătoare au crezut că este un mistreţ şi au tras”

  De ce se dau arme imbecililor?

 2. posibil raspuns

  se dau arme imbecililor pentru ca vanatoarea insasi este o imbecilitate , o placere maladiva de a ucide …

 3. Anonim

  Poti sa tragi cu o arma si sa nu vezi tinta,se trage asa la nimereala si se ia viata unui om ce vanatori mai erau si aceia ?????

 4. Anonim

  Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul ,iar sotiei si fiicei care raman in urma cu multa suferinta putere sa le dea Dumnezeu

 5. Anonim

  Dumnezeu sa-l odihneasca! A fost un om minunat ce a iubit vinatu,dar din pacate……..condoleante familiei

 6. anonim

  Dumnezeu sal odhineasca an pace a fost un om deosebit dar cel care la anpuscat puscarie pe viata gunoi de om a luat vizitele medicale cu bani cioban nu vanator

 7. Anonim

  CONDOLEANȚE FAMILIEI !!!

 8. Anonim

  cu siguranta din acest motiv l-a mutat Lucian Bode pe frate-sau de la mistreti la vama, sa nu fie in pericol!

 9. Anonim 2

  Mai Anonimule,esti un psd-ist cretin care dintr-un regretabil accident vrei sa faci un eveniment politic.Huuuuu.

 10. Anonim

  cel mult comentariu politic. eveniment e atunci cand te baga Bode-n servici. Acu pericolu-i dovedit. Mortul? Dumnezeu sa-l ierte.

 11. Anonim

  Cine l-a impuscat efectiv?Victima a fost mai mult ca sigur lovita de un singur glont ,nu au tras toti cei zece vanatori participanti .

 12. Anonim

  De ce nu ati scris cine l-a impuscat?Oricum stie aproape tot Zalaul.

Leave a Comment