Tiberiu Marc, reales vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, a fost reales vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene (UNCJR), în urma şedinţei Adunării Generale care a avut loc marţi, 23 mai, la salonul ”Dimitrie Cantemir” din Senatul României.

În funcţia de preşedinte al UNCJR a fost reales președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, aceasta fiind, de altfel, singura propunere formulată de către preţedinţii prezenţi la Adunarea Generală.

Alte articole

12 Thoughts to “Tiberiu Marc, reales vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene”

 1. Anonim

  Mi-ar fi rusine sa fiu vice, unde Oprisan Este presedinte.

  1. Anonim

   fost securest !
   sau astia sunt ca in proverbul cu lupul si cu blana?

 2. Anonim

  voi gunoiul asta, comunist batran

 3. Anonim

  securistul asta? Vai si amar de el, gunoi de om.

 4. Placa uzata rau :”securistul asta”. Azi nu sunt SRIisti astia ? Mult mai rai decat secu Dar ce a facut bun pentru Salj si Zalau ,nu se vede? ( sosele in judet,spitalul cu merite 90%, etc..) Setea de putere cu orice pret a opozitiei politice,o da cu aceasta placa stricata si depasita “securistul” ( cat si ce a facut in ac.postura?) De ce este ales de peste 12 ani ,daca nu are valoare ? Poate ca i se imputa pe drept,ca tine in functie la o deconcentrata de tot atatia ani ,un urmas de securist adevarat cu ceva probleme grave in timp… In rest omul Marc este super OK! Este Bode mai bun cumva si nu stie lumea? Ma indoiesc . Argumente cat frunza si iarba ..

  1. Anonim

   nu-ti da numele ca te faci de rusine !!!
   ce a reusit PSD in frunte cu Tibi?
   sa mentina Salajul pe ultimul loc in Ardeal si penultimul in tara !
   sa faca PSD-isti avere, ei si UDMR-isti !
   aveti o mentalitate bolnava si imbatranita, daca la unexcroc/hot/corrupt ii gasiti scuze pentru faptele urate/penale cu mici “pomeni” date in campaniile electorale

 5. Anonim

  SECURIST AI FOST SECURIST A RAMAS

 6. Anonim

  Un popor care uita cine i-au fost tortionarii, ii uita pe cei care le-au bagat familiile la puscarie, ii uita pe cei care i-au supravegheat si inregistrat. Acel popor, acei oameni, vor ajunge sa fie condusi tocmai de acei tortionari. Si inca un amanunt: nu intamplator judetul Salaj este printre cele frumoase, dar sarace din Romania: aici se afla patru paturi in spitalul judetean pentru bolnavii de diabet, desi in tot Salajul exista 10.000 de diabetici…

 7. Anonim

  nu-l compara pe Tibi cu Bode ! e ca si cum ai compara un bou cu un alt bou !
  iar pentru alegerea lui de 12 ani pe functie, nu este deloc meritul lui, ca ar fi destept si cinstit ! a fost ales de colegii lui din PSd 2 mandate si ultimul a fost ales de pensionari si asistatii sociali din Salaj !
  iar rezultatele le vedem peste tot in Salaj ! suntem coada tarii !

 8. Anonim

  pe cand o statuie cu securistul?

 9. anonim

  Idiotul ăsta de ziceți că a fost securist şi a fost adevărat nu glumă nu merită nici să facă umbră pămîntului , un golan cu diplomă de zootehnist, un increzut şi un înfumurat, un țarănoi analfabet şi frustrat care a nenorocit şi mai rău județul decît era a ajuns obiectul elogiilor lui Teo Sabau? Halal romăn!

Leave a Comment