Şapte ani de închisoare pentru un tată violator

Un şimleuan în vârstă de 45 de ani îşi va petrece următorii şapte ani după gratii, magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei găsindu-l vinovat de comiterea infracţiunilor de incest în formă continuată şi viol în formă continuată.
Vasile Retean a fost trimis în judecată, în primăvara acestui an, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, fiind acuzat că în perioada decembrie 2010-martie 2010, şi-a constrâns copila, acum în vârstă de 19 ani, să întreţină cu el raporturi sexuale.
Fata a încercat să scape de chinurile la care era supusă, astfel că i-a dezvăluit mamei sale că tatăl o ameninţa cu acte de violenţă dacă nu îi satisface poftele carnale. Cum şimleuanul a negat acuzaţiile, mama nu a luat nicio măsură, astfel că individul a continuat să-şi abuzeze copilul.
Ajunsă la vârsta majoratului, tânăra a decis să ia atitudine şi a sesizat organele de poliţie. Vasile Retean a fost reţinut, iar în urma cercetărilor efectuate, procurorii au propus instanţei arestarea inculpatului. Judecătoria Şimleu a respins această propunere, astfel că bărbatul a fost judecat în stare de libertate.
Magistraţii şimleuani l-au condamnat la trei ani de închisoare pentru incest în formă continuată şi la şapte ani de închisoare pentru viol în formă continuată. Cele două pedepse au fost contopite, tatălui denaturat aplicându-i-se pedeapsa cea mai grea, de şapte ani cu privare de libertate.

Alte articole

2 Thoughts to “Şapte ani de închisoare pentru un tată violator”

  1. Anonim

    dar mama care a tainuit de ce nu raspunde

  2. Alt Zalauan

    In acesti 7 ani ar trebui sa fie dat si pe mana Dr.Ciomu.

Leave a Comment