Prinşi fără permis sau cu numere de înmatriculare expirate

 

Nu mai puţin de trei infracţiuni rutiere au fost constatate de poliţiştii sălăjeni în doar două zile. Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 1,20, poliţiştii din Românaşi l-au depistat în trafic, pe drumul judeţean 108A, în localitatea Păuşa, pe Gavril C., din localitate, care conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere. Pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale.
Două zile mai târziu, respectiv luni, 20 ianuarie, poliţiştii din Năpradea l-au oprit în trafic, în jurul orei 15,30, pe Vlăduţ S., în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism prin localitatea Someş Guruslău. În urma verificării documentelor, oamenii legii au constatat că şoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, motiv pentru care pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal.
Tot luni, poliţiştii din Gîrbou, aflaţi în serviciul de patrulare pe drumul comunal 46 – Solomon – Gîrbou, au oprit pentru control un autovehicul condus de Mihaela M., în vârstă de 33 ani, din Solomon. Potrivit sursei citate, autorizaţia pentru numărul de circulaţie provizoriu expirase în 2 ianuarie. În cauză, s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Alte articole

Leave a Comment