Final de carieră pentru 13 poliţişti sălăjeni

Doi ofiţeri şi 11 agenţi de poliţie şi-au luat rămas bun vineri, 14 iulie, de la colegii lor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, în cadrul unei manifestări festive organizată la sediul unităţii.
După zeci de ani în care au făcut cinste uniformei de poliţist, cei 13 au predat ştafeta şi au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere. Dincolo de orice sacrificiu nerostit, dar resimţit, dincolo de privaţiunile impuse de meseria pe care şi-au ales-o, prospeţii pensionari au decis ca de acum înainte să-şi dedice timpul familiilor. “Sunt oameni puternici, care nu au acceptat intimidarea, care cu o singură armură, legea, au luptat pentru a găsi cele mai bune soluţii la fiecare provocare”, au precizat oficialii IPJ Sălaj.
Conducerea Inspectoratului şi-a exprimat recunoştinţa pentru profesionalismul, onoarea şi demnitatea cu care toţi poliţiştii şi-au făcut datoria, le-a înmânat diplome şi plachete de merit pentru întreaga carieră, urându-le multă sănătate şi împliniri alături de familiile lor.

Alte articole

12 Thoughts to “Final de carieră pentru 13 poliţişti sălăjeni”

 1. Gadea

  Romica “Zana”,ai predat uniforma,ai belit belengheru!!!…

 2. Anonim

  Nu par a avea 65 de ani.

 3. Anonim

  Arata, tineri , vigurosi, focosi, se pare ca au lucrat in conditii vitrege asa ca au sanse la o pensie mai lunga decit perioada de serviciu prestata.Pensie speciala.

 4. “Dupa zeci de ani ” de munca……… mai exact cati? La ce varsta s-au pensionat si cu ce pensie?

 5. Anonim

  Da l dracu de titlu “Final de cariera”.Da ce cariera o facut astia.O avut un loc de munca bine platit si caldut si cam atat.S o dus la servici ca orice bugetar, adica nu prea o avut mari batai de cap si nici nu le o trebuit.O stat cuminti in banca lor sa nu faca probleme ca sa nu aibe probleme si voi vorbiti de cariera, de parca ar fi facut ceva acte de eroism sau vitejie. Aaa ba mai mult acuma o sa aibe si o gramada de mii de lei pensie pa de a pulea.Şi din pacate ca si ei mai sunt mulți.Cariera…

  1. Anonim

   Da pe tine cine te-a oprit sa inveti si sa ai un servici bine platit la stat si mai apoi o pensie mare?

 6. Alfaman

  Niste limitati intelectual care au ajuns politisti cu ajutorul pilelor.

 7. Anonim

  Pentru anonimu de la 00:18.
  Să nu te aud ca ăştia o învățat. 6 luni la Câmpina sau în cel mai bun caz 2 ani la Cluj Napoca.Restu este inerție şi conjunctură.Vezi ca inerție şi conjunctura nu s înjuraturi, ca sigur esti de a lor şi ai vocabularul limitat.

 8. Anonim

  Important e sa lucreze cei de la privat pana la 65 de ani pe un salariu mizerabil si pe o pensie de nimic ca eroii nostri de la stat profesionisti adevarati sa iasa la 50 de ani la pensie ,doar ei au dreptul din birul si jegmaneala pusa de stat pe mediul privat sa traiasca bine. Se vede ca au invatat mult si asa au ajuns in functii la stat ca ne-au dus departe in Europa si in lume suntem printre ultimi , considerati cetateni din lumea a 3-a datorita profesionalizmului lor . Asa ca avem de toate justitie politie doar cand ajungem pe mana lor murim cu dreptatea in mana. Pensie placuta de 2500-3000 dupa 20-25 de ani de activitate las ca lucra privatu pentru 800 -1200 vreo 40 -45 de ani.

 9. Cucuian Therapy

  Mnoa!
  Unu din astia mio zis sal pup la portofel
  Mnoa stii ce? Si io pa iel!
  Ca cand am fost cu trotineta mor amendat o zis cas prea umflat si nam numa opt clase.

Leave a Comment