Două locuinţe, distruse de flăcări în week-end

Doi sălăjeni au rămas fără acoperiş deasupra capetelor, la finele săptămânii trecute, după ce locuinţele acestora au fost cuprinse de flăcări. Într-unul dintre cazuri, incediul a fost provocat de o mână criminală.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Cristian Cuibuş, a declarat că primul incendiu s-a petrecut sâmbătă, în localitatea Nuşfalău. “Cauza probabilă a incendiului a fost o sobă fără acumulare de căldură supraîncălzită. A ars acoperişul pe o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi, piese de mobilier şi televizorul din cameră”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Al doilea incendiu s-a produs duminică seara, pompierii militari fiind solicitaţi pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuinta din localitatea Şoimuş. “În acest caz, incendiul a fost generat de o persoană necunoscută”, a precizat Cuibuş. Potrivit acestuia, a ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, iar în interior două mese, două paturi, materiale textile şi acte personale.

 

Alte articole

Leave a Comment