Avansări în grad şi diplome de merit pentru jandarmii sălăjeni

Peste 40 de angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim. Festivitatea a avut loc miercuri, 3 decembrie, începând cu ora 8,30, la sediul instituţiei. Evenimentul a debutat cu citirea ordinului viceprim- ministrului pentru Securitate Naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, de înaintare în grad a ofiţerilor jandarmi şi a ordinului Inspectorului General al Jandarmeriei Române de înaintare în grad pentru subofiţeri, după care, în prezenţa colegilor, conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade. Astfel, în gradul de locotenent colonel au fost înaintaţi patru ofiţeri, în gradul de maior – doi ofiţeri, în gradul de căpitan – trei ofiţeri, în gradul de maistru militar principal – un maistru militar clasa I, în gradul de plutonier adjutant şef – 11 subofiţeri, în gradul de plutonier adjutant – trei subofiţeri, în gradul de plutonier major -16 subofiţeri şi în gradul de plutonier – un subofiţer.
De asemenea, conform Ordinului Inspectorului General al Jandarmeriei Române, inspectorul şef al unităţii, colonel Ruşanu Petruţ-Daniel, a fost recompensat cu “Distincţia de serviciu”, pentru îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate.
Tot prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, un ofiţer şi zece subofiţeri au fost recompensaţi cu diplome pentru rezultatele foarte bune obţinute la competiţile sportive desfăşurate în anul 2014 şi profesionalism în pregătire. La rândul său, inspectorul şef al Jandarmeriei Sălăjene a recompensat cu diplome de merit, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu un număr de 13 ofiţeri şi 16 subofiţeri din cadrul inspectoratului.

Alte articole

2 Thoughts to “Avansări în grad şi diplome de merit pentru jandarmii sălăjeni”

  1. Spre sfidarea romanului de rand

    Dar ce fapte “de vitejie” fac baietii astia destepti (sau aia de la Politie si ISU) de se tot avanseaza “la exceptional” (asta inseamna salarii majorate (deja peste media majoritatii)), in vreme ce romanul de rand traieste cu salariile de mizerie pe care le stim prea-bine?
    Ca doar nu e Salajul, pana la urma, “leaganul criminalitatii” in tara asta…

  2. Au ajuns institutile Statului

    niste sinecuri pentru cei smecheri, angajati pe relatii…
    Ia intrati pe site-ul unei institutii publice sa vedeti ce venituri au…

Leave a Comment