Accident rutier în Crasna produs de un şofer care a ignorat indicatorul de drum cu prioritate

Un accident de circulaţie a avut loc joi dimineaţa, în jurul orei 6, pe raza comunei Crasna, pe fondul neacordării de prioritate în trafic. Un bărbat de 59 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe drumul judeţean 108 G, ajungând la intersecţia cu  drumul judeţean 191 E, în localitatea Crasna, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care se deplasa pe drumul prioritar, condus de un bărbat de 47 de ani şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniţi, însă din fericire, leziunile suferite de cei doi şoferi nu au fost grave. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Alte articole

4 Thoughts to “Accident rutier în Crasna produs de un şofer care a ignorat indicatorul de drum cu prioritate”

 1. Anonim

  Greșit. E invers. Acolo drumul cu prioritate este chiar DJ108G Vârșolț – Ciucea, care este și drum în aliniament, iar DJ191E Sâg – Crasna are indicatorul „Oprire” („Stop”) la intersecția cu 108G.

 2. Anonim

  Pentru a diminua din “măretia” titlului acestui articol,vreau sa specific clar ca ,conducătorul de 59 de ani s-a asigurat ,dând prioritate altor doua autovehicule care au trecut prin intersecție,insa din pacate nu a observat acest autoturism ,care ,după părerea mea nu a avut o viteza de ignorat.

 3. Anonim

  Poti sa acorzi prioritate pentru 100 sau 100000 dar daca celui de-al 101 sau 100001 nu i-at DAT, tot NEACORDARE DE PRIORITATE ESTE.

  1. Anonim

   Articolul este total greșit: drumul 108G este drumul cu prioritate, nu drumul 191E!

Leave a Comment