Locuri de muncă pentru şomerii din Sălaj

Angajatorii sălăjeni pun la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 301 posturi, cele mai multe fiind în producţie şi prestări servicii, au anunţat reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.

Potrivit sursei citate, 17 companii din domeniu şi-au anunţat intenţia de a încadra în muncă 118 sălăjeni ca tehnician energetician, lăcătuş mecanic, manipulant mărfuri, sudor, lăcătuş, strungar ori şofer. În industia confecţiilor se caută 113 persoane, în posturi precum confecţioneri articole din piele şi înlocuitori, operatori confecţioneri sau confecţioneri asamblori. În industria lemnului, trei operatori economici vor să angajeze 34 de lucrători, ca tapiţeri, montatori tâmplărie, tâmplari universali ori croitori. Alte 26 de locuri de muncă sunt oferite sălăjenilor care vor să lucreze în domeniul construcţiilor, ca zidar rosar tencuitor, finisor terasamente, zugrav ori zidar pietrar, în timp ce în comerţ, sunt 10, pentru vânzători, gestionari depozit şi lucrători comerciali.

În continuare sunt la mare căutare muncitorii necalificați, cărora angajatorii din județ le pun la dispoziție 140 slujbe. În schimb, pentru sălăjenii cu studii superioare nu este disponibil niciun loc de muncă.

Alte articole

Leave a Comment