Aproape 300 de locuri de muncă disponibile în firmele sălăjene

Prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, firmele din judeţ pun la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 280 de joburi, cele mai multe fiind în industria confecţiilor şi producţie şi prestări servicii.
În producţie şi prestări servicii, 14 firme vor să încadreze 111 persoane dispusă să lucreze ca lăcătuşi mecanici, frezori, sudori, instalatori, tehnicieni electromecanici, sculeri matriţeri sau electricieni. Alte 76 de locuri de muncă – croitori, operatori confecţioneri, confecţioneri asamblori – sunt scoase la concurs de patru societăţi din domeniul confecţiilor, în timp ce în industria lemnului se caută 37 de tâmplari, confecţioneri tâmplărie aluminiu, strungari şi vopsitori.
În comerţ sunt puse la bătaie 26 de posturi pentru lucrători comerciali, vânzători şi muncitori necalificaţi, în construcţii, 22, pentru finisori terasamente, zidari, zugravi, iar în turism şi industria alimentară, opt, ca bucătari, patiseri, ospătari şi femei de serviciu.

Alte articole

Leave a Comment