Zvonoteca

# Cu gându’ la Moş Gerilă sau la cârnaţu’ din pod, o grămadă de funcţionari publici au intrat deja în febra sărbătorilor. Vă imaginaţi deci cum se dau ăştia de ceasu’ morţii să lucreze pentru neam şi ţară, când în zilele lor bune au numa’ două viteze. Baiu’ îi că aceleaşi persoane nu dau semne de aceeaşi relaxare în ziua de salariu, când îşi afundă mâinile până la cot în sacul cu bani publici.
Ce dreacu, că doră nu dore pe nimeni!
# Nu-ţi trebuie prea multe clase să te prinzi care-s maşini de feţe bisericeşti! Este suficient să cauţi în trafic autoturismele alea mai strălucitoare şi mai scumpe şi ai rezolvat problema. Iar dacă, totuşi, eşti în dubii, aruncă un ochi la numerele de înmatriculare. Toate au combinaţii de litere cu iz bisericesc: HAR, DUH, RAI, MIR şi altele de genul! Ce ţi-e şi cu dăruirea asta!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. cetatean

    Rau va roade grija de ,,cadoul” cu cele 2 zile libere cadou, da n ati citit ca se recupereaza? Pe de alta parte stiti ca zilele astea date libere nu se platesc?
    Cat despre ,,sacul de bani” ce sa mai vorbim nu ati auzit ca salariile bugetarilor au fost taiate acum 2 ani si nici acum nu au fost reintregite.

Leave a Comment