Zvonoteca

# Dupa o perioada in care locurile din fata blocurilor, amenajate pentru depozitarea gunoaielor, au inceput sa arate destul de bine, oamenii aruncand rezidurile numai in containere, miercuri am avut din nou marea dezamagire sa vedem mobile rupte si aruncate, lambriuri, frigidere, dar si haine pe care unii, pentru care legea cu siguranta nu reprezinta nimic, au cosiderat ca acolo este locul lor cel mai potrivit. Probabil sau gandit ca in zona de langa Sfanta Vineri nu circula prea des Politia s-au gardienii publici si o sa scape basma curata. Si au toate sansele sa nu fie gasiti, fiindca de doua zile gunoaiele sunt tot acolo si nimeni nu incearca sa afle cine a avut tupeul sa le arunce, dar, totusi, vrem sa avem un oras curat.

# La institutia ce-ti baga gaz prin tede, casieritele au comis-o din nou. Dupa ce in urma cu cateva luni au incurcat numele persoanelor sau codurile de inregistrare, numai ele stiu ce, de le-a venit unora factura zero, in loc de un milion si ceva, cat se asteptau, luna trecuta au dat-o iar in bara, inversand din nou facturile. Tineti-o tot asa, doamnelor casierite, fiindca noua normal ca ne convine, insa nu stiu daca si dumneavoastra o sa va convina cand veti fi nevoite sa veniti cu bani de acasa. Asa ca, bagati pe tede ca merem bine inainte.

# Toata lumea se mira de ce Salajul este singurul judet din tara care nu are o echipa de fotbal, macar in Liga a III-a. Pai, cum sa avem, domnilor la cate aranjamente se fac in favoarea unora, iar la baraj tot in bara o dau. Ba mai mult, ii mai ajuta si fluierasii, ca doar, deh, n-or ramane ei pe dinafara. Sa vedem ce se va intampla la barajul de anul asta, ca fereasca domnul sa ramanem tot in mizeria asta

Leave a Comment