Zvonoteca

# Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc in ce tara traim ma apuca pandaliile. In singurul asa-zis supermarket din Zalau, lucrurile par sa mearga brici, dar nu din punct de vedere legal. Este vorba de celebrele preturi care pe raft sunt unele, iar cand ajungi la casierie sunt cu totul altele. Unde este oare institutia care aplica amenzi la greu pentru astfel de nereguli? Ar fi cazul sa-si faca aparitia, deoarece buzunarele zalauanilor se golesc cat ai zice peste si inca nu se stie de ce. Poate aflam si noi!

# Ce mai putem spune de stilul conducatorilor auto de a parca pe unde@-i taie capu@? In fiecare zi e aceeasi veche si antica poveste: parcari pe trotuare, parcari neregulamentare pe spatiile vOare unde a fost pana acum vestita firma care, cica, se ocupa cu astfel de probleme? Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim.

# Ca veni vorba de lipsa parcarilor in orasul nost@, nu putem sa trecem cu vederea o chestie. De catva timp, in spatele administratiei municipale isi face veacul un linghispir care incurca efectiv pe soferii care vor sa-si parcheze masinile in acea parcare. Apai, daca e parcare, parcare sa fie, ca de linghispir ne-am saturat, la fel ca de multe altele.

Leave a Comment