Zvonoteca

# Aialalta parte a strazii M. Eminescu, evident, cea care nu contine biserica apostolicilor, a intrat in bezna, dupa ce becurile au murit. Evident, daca nu e vorba de oameni cu frica de un fel de Dumnezeu, pe care Cel de Sus nici macar cu oaresce asfalt nu i-a fericit, mesajul evident al autoritatilor este cel spre somnul bun si vesnic.

# A venit primavara si prin unele institutii publice si, odata cu ea, si mustele care au inceput sa bazaie suparator printre cei care mai incearca sa lucreze. Recomandarea noastra va indruma spre solutiile traditionale, pentru ca oricum UE le aproba si n-are nimic cu traditiile noastre: pliciul si banda lipicioasa. Are efect, credeti-ne!

# Se clatina, usurel inca, o anumita parte a aliantei. Politicul va intra incet-incet in atributii si va face exact pentru ce e abilitat: demisii in lant si monta(ri) pe posturi.

# Nemtii au picat in aceeasi plasa ca romanii, cu masinile astea pseudofranceze, pe care tot o dracie scrie. Le-au cumparat, cand au vazut preturile mici, le-au rulat un pic, au vazut ce pot, si scapa de ele cat pot de repede, la preturi si mai mici.

# Taxa de prima inmatriculare merge @nainte bine mersi. Noi credem ca chiar n-are nici un rost sa ne mai asteptam la nimic bun de la cei de sus. Mergem inainte, ca inainte era mai bine.

Leave a Comment