Zvonoteca

# Cica autoritatile salajene ne sperie cu sute de cai care sufera de SIDA. Si noi care credeam, in naivitatea noastra, ca datorita crizei economice, viata bietelor patrupede este afectata doar de lipsa furajelor. Ori se incearca devierea atentiei cabalinelor de la alte subiecte, cum ar fi anularea concursului Cei mai sexi craci in ham? Hmm, or fi avand si caii serviciile lor secrete…

# Actiune in forta a politiei salajene: trei alcoolici, prinsi dupa un sfert de ora, dupa ce au spart un bar si-au furat bacsisul nefericitului de barman. Pai, la cum li se impleticeau picioarele, hotii puteau fi prinsi mult mai repede, daca purtatorii de epoleti se uitau mai atent sub tejghea, acolo unde nefericitii de talhari au pus de-o cruce in trei.

# Primaru minerilor disponibilizati isi parcheaza masina, in Zalau, acolo unde muschiul lui ii dicteaza, ca-i rezervat, ca nu. Vorbim de fibre musculare, ca de neuroni, sa ne fie cu bocianot, nu poate fi vorba. No, holgos mar, polgar mester, ca-i criza de parcari in municipiu!

Alte articole

Leave a Comment