Zvonoteca

# Pacientii salajeni vor trebui sa colectioneze tichetele de sanatate, in lipsa unui sistem informatic care sa reglementeze povestea asta balzaciana. Ce sunt tichetele astea? Ei, iata o intrebare la care, destul de probabil, nu se poate raspunde decat cam asa: domle, ia si statul oleaca din spaga. Ca doar nu credeti ca de acum inainte pacientii salajeni (si de aiurea) nu vor mai merge cu plicul la doctor..

# Ce se intampla? Tot primesc pe adresa de e-mail invitatii sa-i vad la nu stiu ce amic profilul pe nu stiu cate site-uri, in timp ce alte e-mail-uri ma avertizeaza ca prietenii mei, ma intelegi, au pus poze noi pe un site, cu care io nu am nicio treaba. No poftim, cu ce se ocupa unii netisti. Nu mai vorbesc de avertizarile on-line de la nu stiu cate banci, cum ca am incercat, auzi tu, sa sparg nu stiu ce cont. Alo, politia e-mail-iana, se aude?

# Se aude prin targ, dar noi nu credem, ca la cel mai vechi cotidian din Salaj ar fi avut loc schimbari majore, ca decapitari nu le putem spune. Sa fie adevarat? Sa nu fie adevarat? Poate ca, totusi, ar trebui schimbat numele ziarului.

Alte articole

Leave a Comment