# Unii angajati de la judet s-au obisnuit sa isi parcheze masinile direct pe trotuarul din fata Centrului Militar. De buna dimineata, le urca grijuliu cu toate cele patru roti pe trotuar si se asigura ca pietonii nu mai au nici macar o juma de metru pe unde sa treaca. Cand oamenii coboara in strada, soferii ranjesc ecuatorial, cu gura de la o ureche la alta, din spatele geamului portierei, vrand probabil aplauze pentru isprava lor. Acum ca ne-am prins care e scopul lor, i-om cadorisi si cu un kil de banane, ca asa am vazut ca le place babuinilor de la zoo.

# No, buldogul Vasile Blaga e noul staroste al senatorilor patriei. Deci si peste cei salajeni, doua bucati. Nu ar fi aista un bai foarte mare, ci altul. Oare nu se va desfiinta, totusi, Senatul si-om ramane cu o singura camera (de hotel)? Patria le va fi recunoscatoare.

# Pregatiri de 1 Decembrie. Taiat de porci, zile libere, excursii. Ase-i romanu cand nu are de lucru la serviciu (mai tot timpul). No, si ziaristii si-o pus Gala pe 2 decembrie, cand tata lumea se pregat

Leave a Comment