# Mare aparaie mare ieri, pe strada Crasnei si prin Zalau. Daca mai era nevoie, urbea de la poalele Mesesului a mai facut o data dovada ca, dupa euroi fara numar bagati in sistemul de canalizare, acesta e sublim dar lipseste cu desavarsire. Ba mai mult, in fata Tribunalului, apa, in loc sa intre in canale, tasnea din acestea mai ceva ca o fantana arteziana. Ca si asa ducea Zalau lipsa de fantani arteziene.

# Ca tot veni vorba de potopul de marti seara, la televiziunea lu peste, gheata de cadea pe acoperis a coperit pur si simplu vocile invitatilor din studio. De antifonare nu s-a auzit la televiziunea din varful dealului? Cei care se tin mai mari cablisti din zona au, in aceste zile, probleme serioase cu canalele. Daca unii au cu canalele de pe strada, ei au cu canalele TV. Ca le-au facut varza prin televizorele oamenilor, de nu mai stii pende sa le cauti. Ba mai mult, unle posturi TV nu mai pot fi gasite de fel. Si cand te gandesti ca daca nu platesti la timp o iei pe coaja, cu penalizari si tot tacamul. Da noi cum ii penalizam pe ei?

# In lipsa de idei, sau poate cu prea multe idei, cica un catindat la o preamarie din judet si tras un slogan sa dea pe spate alegatorii, nu alta:

Leave a Comment