Zece dintr-o lovitură

Prezente la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box Feminin, sportivele de la CSM Zalău s-au întors acasă cu zece medalii de la Eforie Nord

Complexul Sportiv „Marea Neagră” din Eforie Nord a fost gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Box Feminin, competiţie rezervată cadetelor, junioarelor, tineretului şi senioarelor. Evenimentul a adunat 172 de pugiliste de la 48 de cluburi din România, printre acestea şi Clubul Sportiv Municipal Zalău. 12 pugiliste a cuprins delegaţia zălăuană condusă de antrenorii Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea, dar la „Naţionalele” de la malul mării a fost prezent şi directorul CSM Zalău, Silviu Mureşan, în calitate de vicepreşedinte al Federaţiei Române de box. Zece dintre pugilistele sălăjene au urcat pe podium la categoriile la care au evoluat.
Cel mai bun rezultat a fost obţinut la cadete, de Diana Tănăsescu, la categoria 62 de kilograme. Tot la cadete, Lucza Renata s-a alex cu medalia de argint la categoria 56 de kilograme, în timp ce Maria Teglaş (cat. 44,5 kg), Margareta Hidigan (cat. 50 kg), Roxana Lingurar (cat. 54 kg), Daria Zaha (cat. 56 kg) şi Anamaria Lakatos (cat. 68 kg) au obţinut bronzul naţional.
La junioare, CSM Zalău a avut o singură reprezentantă, Rafaela Dovlete, la categoria 60 de kilograme, care a cucerit medalia de bronz.
Delegaţia zălăuană a bifat două medalii de argint şi la tineret, prin Elida Oşan (cat. 75 kg) şi prin Mara Haran (cat. +81 kg). Celelalte două reprezentante ale clubului zălăuan nu au reuşit să urce pe podium, Andreea Varga obţinând locul cinci la categoria 48 de kilograme, iar Florina gorgan, locul şapte la categoria 60 de kilograme.
Antrenorul Adrian Popuţea s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute la ediţia din acest an a „Naţionalelor”, afirmând că obiectivul clubului, care a fost obţinerea a opt medalii, a fost depăşit.

Leave a Comment